breaking news

Matt Brown treft Dhiego Lima op 19 juni

March 2nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Matt Brown treft Dhiego Lima op 19 juni
UFC
0

Welterweights Matt Brown en Dhiego Lima gaan het op 19 juni, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Fighting. Het is nog onbekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Matt Brown maakte in 2008 zijn debuut bij de UFC en heeft in die periode vele ups en downs gekend. Na twee gevechten op rij gewonnen te hebben maakt Brown nu een mindere periode door. In mei van het vorige jaar werd hij door de ongeslagen Miguel Baeza, via een TKO, verslagen. Vervolgens nam de veteraan het op tegen een andere veteraan in Carlos Condit. De twee zouden het in 2013 en 2018 al eens tegen elkaar opnemen, maar dit ging toen beide keren niet door. In januari was het dan eindelijk zo ver en ging Carlos Condit er met de overwinning vandoor.

Dhiego Lima zag in februari, tegen Belal Muhammad, zijn winstreeks van drie gevechten doorbroken worden. De Braziliaan had sinds 2018 niet meer verloren en wist in die periode Chad Laprise, via een knock-out, en Court McGee en Luke Jumeau, via een split decision, te verslaan. Tijdens UFC 258 nam hij het op tegen Belal Muhammad, dit gevecht verloor Lima via een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »