breaking news

Marloes Coenen vecht tegen Talita Nogueira tijdens Bellator MMA 163

September 23rd, 2016 | by Marcel Dorff

Het gevecht tussen Marloes Coenen en Talita Nogueira is zojuist bevestigd geworden door MMAFighting.com. Marloes Coenen stond al gepland voor Bellator MMA 163, maar haar tegenstandster was nog niet bekend. Nu dus wel. Het gevecht zal plaatsvinden op 4 November 2016 in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Ohio.

Marloes Coenen (MMA 23-7/Bellator 2-1) is al jaren een van de meest bekende en geliefde gezichten in het MMA voor vrouwen. De Nederlandse vocht voor promoties als Invicta FC, Strikeforce, Shooto, Smackgirl en DREAM, en wist in 2010 de prestigieuze Strikeforce titel in het Bantamgewicht in de wacht te slepen. In Bellator vocht Coenen driemaal. In 2014 won ze van Annalisa Bucci via Rear Naked Choke submission, en in 2015 won ze van Arlene Blencowe via Armbar. In Mei dit jaar zou Coenen voor de eerste Bellator MMA Featherweight titel vechten tegen Julia Budd. Budd was geblesseerd en moest afzeggen. Coenen nam een ”non-titlefight” gevecht aan tegen Alexis Dufresne. Dufresne won verrassend in de eerste ronde via een submission. Nu is Coenen dus terug, en zal ze het moeten opnemen tegen Talita Nogueira.

Talita Nogueira (MMA 6-0/Bellator 0-0) zal haar promotionele debuut maken voor Bellator MMA. De Braziliaanse won in 2011 het World Jiu Jitsu Championship toernooi. In haar Pro-MMA carrière is Nogueira nog ongeslagen. Nogueira heeft een 100% finish ratio met vier submissions en twee (T)KO overwinningen op haar naam. Nogueira zou haar debuut maken tegen Julia Budd anderhalf jaar geleden tijdens Bellator MMA 133, maar moest afzeggen vanwege een blessure. Nogueira’s laatste MMA partij dateert van December 2013.

Leave a Reply

Translate »