breaking news

Markus Perez vs. Jack Marshman toegevoegd aan UFC São Paulo evenement

September 23rd, 2019 | by Marcel Dorff
Markus Perez vs. Jack Marshman toegevoegd aan UFC São Paulo evenement
UFC
0

Voormalig LFA Middleweight Kampioen Markus Perez gaat voor de vijfde keer zijn opwachting maken in de Octagon. De Braziliaan zal tijdens UFC Fight Night 164 in São Paulo, Brazilië de degens kruisen met de Welshman Jack Marshman in de Middleweight divisie. Beide vechters ontmoeten elkaar op 16 November 2019 in het Ginasio do Ibirapuera. Combate maakte het gevecht bekend.

Markus Perez (MMA 11-2/UFC 2-2) is een Braziliaanse vechter die sinds 2013 actief is in het MMA. Perez wist zich vooral te laten gelden in regionale Braziliaanse promoties, maar werd al snel opgemerkt door sterke organisaties als Jungle Fight, Aspera FC & Thunder Fight. Bij die laatste organisatie wist hij in 2016 voormalig UFC vechter Paulo Thiago te verslaan via Split Decision en de belt te pakken. Vervolgens werd begin 2017 ook van Ildemar Alcantara gewonnen, waarna de LFA organisatie Perez contracteerde. Perez mocht voor de vacante Middleweight titel vechten tegen de Amerikaan Ian Heinisch. Perez versloeg de ongeslagen Heinisch via Arm Triangle Choke Submission vroeg in de eerste ronde. Perez mocht vervolgens op short notice zijn debuut maken tegen de allereerste LFA Middleweight Kampioen namelijk Eryk Anders. Dit gebeurde tijdens UFC Fresno in December 2017. Anders was te sterk voor Perez via Unanimous Decision. Hierdoor verloor Perez zijn tot dan toe ongeslagen status. Perez kwam echter sterk voor de dag in Mei 2018. Voor eigen publiek werd via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde gewonnen van James Bochnovic. Perez pakte hiermee zijn eerste overwinning in de Octagon. Perez pakte vervolgens in Augustus 2018 een short notice gevecht aan tegen Andrew Sanchez tijdens UFC Lincoln. Perez kwam te kort en verloor via Unanimous Decision. Perez pakte vervolgens een zeer goede overwinning. Tijdens UFC Fortaleza werd de ongeslagen Anthony Hernandez via Anaconda Choke Submission in de tweede ronde gefinisht. Perez zou het vervolgens tijdens UFC Greenville opnemen tegen de ongeslagen Deron Winn, maar moest in verband met een blessure verstek laten gaan.

Embed from Getty Images

Jack Marshman (MMA 23-9/UFC 3-4) kwam in 2016 over van de Cage Warriors FC organisatie, waar hij de Middleweight Kampioen was. Tijdens zijn eerste partij in de UFC in November 2016 werd Marshman meteen gekoppeld aan de sterke Zweed Magnus Cedenblad. Marshman bewees echter dat hij iemand is om rekening mee te houden in de toekomst. De eerste Welshman binnen de UFC won het gevecht via TKO in de tweede ronde, hetgeen dat hem de Performance of the Night bonus opleverde. Marshman nam het vervolgens op in Canada tegen de Braziliaan Thiago Santos. Marshman wist Santos in de eerste ronde knockdown te slaan, maar wist het gevecht niet te finishen. Dit deed Santos een ronde later wel. Via een Spinning Heel Kick ging Marshman knockdown. Santos finishte het gevecht via Ground and Pound. Marshman werd vervolgens in Juli 2017 gekoppeld in Schotland aan de Canadees Ryan Janes. In een zeer attractief gevecht was het uiteindelijk Marshman die er met de Unanimous Decision vandoor ging. Deze prestatie wist hij in Oktober 2017 geen vervolg te geven. Tijdens UFC São Paulo kwam Marshman te kort tegen Antonio Carlos Junior en verloor via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Marshman zou vervolgens zijn Welterweight debuut tegen Elizue Zaleski dos Santos maken. Echter raakte de Braziliaan geblesseerd en zou hij worden vervangen door Bradley Scott. Dit gebeurde ook echter kwam Marshman niet door de medische keuring. De Welshman mocht niet een divisie terugzakken en moest in de Middleweight divisie actief blijven. Marshman maakte vervolgens in New York zijn opwachting tegen Karl Roberson. De partij werd verloren via Unanimous Decision. Echter wist Marshman zijn losing streak in Maart 2019 te doorbreken. Tijdens UFC Londen werd gewonnen via Split Decision van landgenoot John Phillips. Helaas kon Marshman die overwinning geen goed vervolg geven. Vier maanden later werd in de eerste ronde via Rear Naked Choke Submission verloren van Edmen Shahbazyan.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »