breaking news

Markus Perez en James Bochnovic strijden voor eerste UFC overwinning tijdens UFC 224

April 21st, 2018 | by Marcel Dorff
Markus Perez en James Bochnovic strijden voor eerste UFC overwinning tijdens UFC 224
UFC
0

De Braziliaan Markus Perez zal op 12 Mei 2018 zijn opwachting maken in de Octagon. De voormalig LFA Middleweight Kampioen neemt het tijdens UFC 224 in Rio de Janeiro, Brazilië op tegen James Bochnovic. Dit wist de Braziliaanse MMA journalist Raphael Marinho via Combate te melden. Het gevecht in de Middleweight divisie zal plaatsvinden in de Octagon van de Jeunesse Arena. Beide vechters treffen elkaar op de Preliminary Card.

Markus Perez (MMA 9-1/UFC 0-1) is een Braziliaanse vechter die sinds 2013 actief is in het MMA. Perez wist zich vooral te laten gelden in regionale Braziliaanse promoties, maar werd al snel opgemerkt door sterke organisaties als Jungle Fight, Aspera FC & Thunder Fight. Bij die laatste organisatie wist hij in 2016 voormalig UFC vechter Paulo Thiago te verslaan via Split Decision en de belt te pakken. Vervolgens werd begin 2017 ook van Ildemar Alcantara gewonnen, waarna de LFA organisatie Perez contracteerde. Perez mocht voor de vacante Middleweight titel vechten tegen de Amerikaan Ian Heinisch. Perez versloeg de ongeslagen Heinisch via Arm Triangle Choke Submission vroeg in de eerste ronde. Perez mocht vervolgens op short notice zijn debuut maken tegen de allereerste LFA Middleweight Kampioen namelijk Eryk Anders. Dit gebeurde tijdens UFC Fresno in December 2017. Anders was te sterk voor Perez via Unanimous Decision. Hierdoor verloor Perez zijn tot dan toe ongeslagen status.

James Bochnovic (MMA 8-2/UFC 0-1) werd geboren in Illinois, maar vecht vanuit Kenosha, Wisconsin. Hier traint hij samen met UFC Heavyweight vechter Ben Rothwell. Bochnovic is een sterke grondvechter, en heeft nog nooit het einde van een gevecht gehaald. In negen optredens voordat hij werd gecontracteerd door de UFC won Bochnovic achtmaal. Hiervan won hij zeven gevechten via Submission. Bochnovic had een winstreak van acht gevechten alvorens hij de UFC binnenkwam, en zag alleen zijn MMA debuut in 2014 verloren gaan via een Ezekiel Choke Submission. Bochnovic vocht eenmaal voor Bellator, met succes werd in 2017 via Rear Naked Choke Submission gewonnen van Matthew Paul in de eerste ronde. Bochnovic maakte zijn debuut in de UFC tijdens UFC 213 in Juli 2017 tegen Trevin Giles. Omdat het gevecht pas laat tot stand kwam werd de partij afgewerkt in de Light-Heavyweight divisie. Bochnovic had een debuut om érg snel te vergeten. Giles gaf Bochnovic geen schijn van kans en versloeg hem via KO in de tweede ronde.

Comments are closed.

Translate »