breaking news

Mark Hunt niet blij met het cancelen van zijn gevecht

October 11th, 2017 | by Stefan Van Erp

Mark Hunt en de UFC is geen gelukkig huwelijk de laatste tijd en daar is nu een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Hunt is namelijk totaal niet te spreken over het feit dat hij van het Main Event in Sydney is gehaald. In duidelijke taal uitte Hunt zijn ongenoegen via Social Media. 

Mark Hunt stond gepland om het tijdens het Main Event van UFC Fight Night in Sidney op te nemen tegen Marcin Tybura. De UFC heeft hem echter na een interview met Players Voice van het evenement gehaald omdat er serieuze zorgen zijn over de gesteldheid van Hunt. In het interview verklaarde Hunt dat hij waarschijnlijk het leven zal laten in de Octagon en dat hij diverse serieuze medische uitdagingen heeft zoals korte termijn geheugenverlies en dat hij soms moeite heeft om uit zijn woorden te komen. Dit was voor de UFC genoeg om hem van het evenement te halen en Hunt te vervangen voor Werdum. Dit dus tot ongenoegen van Mark Hunt die zijn frustraties richt tot UFC president Dana White:

https://www.instagram.com/p/BaFfEoCgaaH/?taken-by=markhuntfighter

Hunt is het dus duidelijk oneens met de beslissing van de UFC. Hunt geeft in een volgende post aan dat hij vrij was gegeven door het medische team om te vechten en dat zijn woorden verdraaid zijn in het interview.

In een laatste post geeft Hunt aan dat hij wel weet wat de reden is dat hij is teruggetrokken. De rechtszaak die hij heeft aangespannen tegen de UFC omtrent zijn verlies tegen dopingzondaar Brock Lesnar zou de eigenlijke reden zijn volgens Hunt. Hij geeft aan dat Dana White hem altijd al gehaat heeft en dat hij het had begrepen als de UFC een extra dokter had gestuurd om Hunt nogmaals te laten checken.

Of we Hunt ooit nog in de Octagon terugzien valt te betwijfelen na een nieuwe scheur in het toch al onstabiele huwelijk tussen de twee. Dana White heeft nog niet gereageerd op de uitlatingen van Hunt.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »