breaking news

Mark De La Rosa treft nieuwkomer Elias Garcia tijdens UFC Boise

June 15th, 2018 | by Marcel Dorff
Mark De La Rosa treft nieuwkomer Elias Garcia tijdens UFC Boise
UFC
0

De UFC heeft bekend gemaakt dat Mark De La Rosa op 14 Juli 2018 zal terugkeren in de Octagon. Tijdens UFC Fight Night 133 in Boise, Idaho is Elias Garcia de tegenstander. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de CenturyLink Arena in de Flyweight divisie. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card.

Mark De La Rosa (MMA 9-1/UFC 0-1) is een MMA vechter die wordt gezien als een van de grootste talenten. De La Rosa liet weten eind 2017 dat zijn contract bij de Combate Americas organisatie was afgerond en dat hij graag bij de UFC wilde tekenen. Mede doordat ook zijn vrouw Montana Stewart-De La Rosa nu voor de UFC vecht vielen alle puzzelstukjes op de juiste plaats. In 2014 debuteerde De La Rosa als 20-Jarige vechter in het Pro-MMA. De La Rosa is nog bleef ongeslagen in zijn MMA carrière voordat hij bij de UFC tekende en kan zowel staand als op de grond sterk vechten. De La Rosa heeft onder meer een overwinning staan tegen voormalig UFC vechter Joseph Sandoval en werd gezien als een van de grootste talenten van de Combate Americas organisatie. De La Rosa maakte tijdens UFC 219 in December 2017 op short notice zijn debuut tegen Timothy Elliott. Elliott bleek te sterk en bracht via Anaconda Choke Submission in de tweede ronde De La Rosa zijn eerste verlies toe in zijn Pro-MMA carrière.

Embed from Getty Images

Elias Garcia (MMA 6-0/UFC 0-0) is een MMA vechter die sinds 2013 in het pro circuit te vinden is. Na zijn amateur carrière als ongeslagen gefinisht te hebben zette Garcia dit ook door in zijn professionele carrière. Zo won hij eveneens vijfmaal achter elkaar waaronder een overwinning tegen David Williams tijdens Mecca 10. Garcia vocht vervolgens in Mexico tegen TUF veteraan Adam Antolin. Garcia pakte deze partij slecht een aantal dagen van te voren aan. Garcia versloeg Antolin via KO. Dana White, Matt Serra en Din Thomas waren aanwezig tijdens het evenement voor een aflevering van Dana White Lookin’for a Fight. White voelde zich niet goed en gaf Serra de opdracht om de winnaar van de partij tussen Garcia en Antolin een contract te geven. En dat zou dus ook gebeuren. Garcia is het neefje van voormalig UFC Lightweight Kampioen Anthony Pettis.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »