breaking news

Mario Bautista pakt short notice gevecht tegen Trevin Jones tijdens UFC 259

February 19th, 2021 | by Marcel Dorff
Mario Bautista pakt short notice gevecht tegen Trevin Jones tijdens UFC 259
UFC
0

Mario Bautista heeft een short notice partij aangenomen tegen Trevin Jones. De MMA LAB vechter vervangt Randy Costa die geblesseerd moest afzeggen. Bautista en Jones treffen elkaar op 6 maart in de Bantamweight divisie. Het UFC 259 zal plaatsvinden in het UFC APEX te Las Vegas. MMA Junkie meldde de partij.

Trevin Jones (MMA 12-6-0-1/UFC 0-0-0-1) maakte in 2011 zijn professionele debuut. Jones vocht in het begin van zijn carrière al zijn partij voor de PXC organisatie in Guam. Onder meer overwinningen tegen Toby Misech, Mark Abelardo en Jeremiah Labiano zorgden ervoor dat Jones met inmiddels 12 partijen voor de organisatie voor de titel mocht vechten tegen Kyle Aguon. Een man die hij ook al eerder wist te verslaan in zijn professioneel debuut. Jones won ditmaal via Split Decision en won daarmee de PXC titel. Jones zou vervolgens vechten bij de TFC organisatie. Tijdens zijn tweede partij vocht hij voor de titel maar kwam hij te kort via Split Decision. Jones vertrok naar de ACA organisatie. Na een verlies in zijn debuut wist hij een knappe overwinning te pakken tegen Mehdi Baidulaev. Jones pakte hierna ook bij de DEEP organisatie een overwinning en zou vervolgens bij de LUX organisatie zijn opwachting maken tegen UFC veteraan Francisco Rivera. Het evenement werd echter in verband met COVID-19 gecanceld. Jones tekende in Augustus 2020 bij de UFC. Jones debuteerde dezelfde maand op short notice tegen Timur Valiev. Na een slechte eerste ronde wist Jones de partij in de tweede ronde via TKO te winnen. Echter werd de partij later omgezet in een No Contest nadat Jones positief testte voor Marihuana gebruik. Jones zou vervolgens in Maart 2021 vechten tegen Randy Costa. Echter raakte Costa geblesseerd en werd Mario Bautista de nieuwe tegenstander.

Embed from Getty Images

Mario Bautista (MMA 8-1/UFC 2-1) begon zijn Pro-MMA carrière in 2017 bij de Iron Boy MMA organisatie. Na een snelle overwinning tegen Jesse Orta werd Bautista gecontracteerd door de Tachi Palace Fights promotie. Ook daar pakte hij een overwinning, ditmaal via D’Arce Choke Submission. Na nog een los gevecht bij een andere organisatie tekende Bautista in 2018 bij de LFA organisatie. Daar zou hij tweemaal weten te winnen tegen respectievelijk Raphael Montini de Lima en AJ Robb. Vervolgens kwam Bautista in actie tegen Juan Pablo Gonzalez tijdens een Combate Americas evenement. Ook deze partij werd gewonnen. Bautista maakte vervolgens op short notice zijn UFC debuut in Januari 2019 tegen Cory Sandhagen. Sandhagen bleek een maatje te groot en versloeg Bautista via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Bautista wist uiteindelijk in zijn tweede partij wél de overwinning te pakken. Tijdens UFC San Antonio in Juli 2019 versloeg hij de Zuid-Koreaan Jin Soo Son via Unanimous Decision. Beide mannen kregen de Fight of the Night bonus voor die partij. Een half jaar later pakte Bautista wederom een bonus. Ditmaal de Performance of the Night bonus. Via TKO in de tweede ronde werd gewonnen van de op dat moment ongeslagen Miles Johns.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »