breaking news

Marco Polo Reyes vecht tegen Matt Frevola tijdens UFC St.Louis

November 8th, 2017 | by Marcel Dorff

De Mexicaan Marco Polo Reyes keert op 14 Januari 2018 terug in de Octagon. Hij neemt het tijdens UFC Fight Night 124 in St.Louis, Missouri op tegen de ongeslagen Matt Frevola. Beide mannen ontmoeten elkaar in de Octagon van het Scottrade Center in de Lightweight divisie. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card.

Marco Polo Reyes (MMA 7-4/UFC 3-1) kwam via TUF Latin America 2 de UFC binnen. Tijdens dat seizoen van TUF haalde Polo Reyes de halve finale, maar moest zijn meerdere erkennen in Horacio Gutierrez. Ondanks dit verlies (telt niet mee voor het Pro-Record) mocht Polo Reyes toch vechten, en wel op de Prelims van de TUF Latin America 2 Finale. Met een schitterende KO in de eerste ronde tegen Cesar Arzamendia wist Polo Reyes zijn UFC debuut glansrijk af te sluiten. De KO leverde hem een Performance of the Night bonus van $50.000 op. In zijn tweede gevecht voor de organisatie vocht Polo Reyes tegen Dong Hyun Kim II (niet te verwarren met de Welterweight vechter). In de allereerste Prelim van de avond gaven beide mannen een absolute show weg. Over en weer werden er klappen uitgedeeld, maar niemand leek op te geven. Totdat Polo Reyes in de derde ronde Kim perfect raakte. Opnieuw een KO overwinning en ditmaal kregen beiden de Fight of the Night bonus van $50.000 per persoon. Iets wat voor een allereerste prelim zéér opmerkelijk is, maar het was meer dan verdiend. Reyes mocht voor zijn derde UFC gevecht in zijn thuisland Mexico opdraven tegen Jason Novelli. In een zeer gelijkwaardige partij was het uiteindelijk Reyes die er met de Split Decision winst vandoor ging. Vervolgens werd de Mexicaan tijdens UFC 211 aan James Vick gekoppeld. Vick bleek een maatje te groot en bracht Reyes zijn eerste verliespartij binnen de organisatie toe via TKO in de eerste ronde. Reyes traint inmiddels al een tijdje bij Alliance MMA samen met voormalig UFC Bantamweight Kampioen Dominick Cruz.

Matt Frevola (MMA 6-0/UFC 1-0) is een ongeslagen vechter die zijn Pro-MMA carrière begon in 2014. Ook in het amateur circuit was Frevola met een 8-0 record ongeslagen. Inmiddels traint Frevola bij Law MMA en Serra BJJ vaak samengevoegd tot Serra-Longo Fight Team. Frevola vocht enkele gevechten voor de WSOF, ACB en Titan FC organisaties. Tijdens zijn gevecht voor de Titan FC organisatie in Januari dit jaar versloeg hij de ongeslagen Raush Manfio via Unanimous Decision. Dit wekte de interesse van de UFC, die Frevola een contract van een gevecht aanbood. Frevola mocht meedoen aan het programma ”Dana White’s Tuesday Night Contender Series”. Tijdens het laatste gevecht in Week 8 nam Frevola het op tegen Jose Flores. Frevola maakte indruk en won via Arm Triangle Choke Submission in de tweede ronde. Dana White twijfelde geen moment en bood Frevola een contract aan bij de UFC.

Comments are closed.

Translate »