breaking news

Marcin Prachnio is klaar voor de strijd!

August 22nd, 2020 | by Redactie
Marcin Prachnio is klaar voor de strijd!
UFC
0

Over enkele uren barst het Ultimate Fighting Championship (UFC) spektakel los in het APEX van Las Vegas, Nevada. Met namen als Frankie Edgar, Ovince Saint Preux en Dwight Grant op de kaart zullen de Nederlandse ogen vooral gericht zijn op het gevecht tussen Marcin Prachnio en Mike Rodriguez.

Prachnio is bekend van de Tatsujin MMA in Deventer. Met partijen bij ONE Championship, Final Fight Championship en Fight Club Den Haag krijgt hij vanavond zijn derde kans om een partij te winnen in de wereldberoemde Octagon van de UFC. De 32-jarige Prachnio maakte zijn debuut tegen de sterke veteraan Sam Alvey met een verlies in de eerste ronde. Ook daarna bleek zijn tegenstander te sterk en moest hij de winst geven aan Magomed Ankalaev.

Al met al heeft Prachnio twee zeer sterke tegenstanders getroffen. Echter is ook zijn derde tegenstander een ervaren jongen. Met een professioneel van 10 om 4 is Mike Rodriguez de aangewezen tegenstander.

Prachnio vecht op de main card die vanaf 02.30 uur op SBS 9, KIJK TV en UFC Fight Pass te bekijken is:

***Nederlandse Tijden #UFCVegas7***(Zaterdagnacht/Zondagochtend)Preliminary Card (00.00u op UFC FightPass)- Timur…

Geplaatst door MMA DNA op Vrijdag 21 augustus 2020

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »