breaking news

Manon Fiorot verslaat Mellony Geugjes in Johannesburg tijdens EFC 80

June 29th, 2019 | by Redactie
Manon Fiorot verslaat Mellony Geugjes in Johannesburg tijdens EFC 80
EFC
0

Zojuist vocht Mellony Geugjes in Johannesburg, Zuid-Afrika tijdens de Finale van “The Fighter 2” tegen de Française Manon Fiorot. Fiorot via TKO laat in de derde ronde te sterk en won het toernooi. Hierdoor mag Fiorot op een later evenement vechten voor de EFC Flyweight titel tegen Amanda Lino.

Geugjes en Fiorot hielden het in de eerste ronde staand. Beide vrouwen wisten de nodige klappen en trappen uit te delen. Echter had Fiorot heel veel succes met haar lowkicks. Geugjes wist op haar beurt de wenkbrauw van Fiorot open te halen. In de tweede ronde werd 95% op de grond gevochten. Zo wist Fiorot de Nederlandse al heel snel via een takedown naar het canvas te brengen. Daar wist ze harde ground and pound uit te delen. Geugjes wist ongeveer 45 seconden voor het einde van de tweede ronde op te staan. Uiteindelijk was dit een overtuigende ronde voor Fiorot. In de derde ronde zou Fiorot wederom Geugjes naar de grond werken en verder gaan waarmee ze gestopt was in de tweede ronde. Fiorot bleef in de guard van Geugjes zitten en probeerde stoten naar het gezicht uit te delen. Geugjes wist het grootste gedeelte hiervan te pareren. Echter wist Fiorot vervolgens aan het einde van de derde ronde wel hard door te komen met stoten. Geugjes verdedigde de stoten niet waardoor de scheidsrechter zich genoodzaakt zag de partij te stoppen. Hierdoor zal Fiorot nu voor de titel mogen vechten.

Geugjes liet weten graag nog een partij te vechten voor EFC, maar wel in de Strawweight divisie en niet meer in de Flyweight divisie.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »