breaking news

Manny Pacquiao wil vechten tegen Conor McGregor, maar hij heeft één voorwaarde…

January 23rd, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De WBO Welterweight wereldkampioen Manny Pacquiao is bereidt om de strijd aan te gaan met de Mixed Martial Arts ster en Lightweight kampioen Conor McGregor. Wanneer het supergevecht tussen de Ierse kampioen en Floyd Mayweather niet gerealiseerd kan worden, zou hij graag willen instappen.

De Filipijns professioneel bokser vertelde afgelopen zondag 22 januari dat het wel zou moeten gaan om een bokspartij. Het MMA spel is hem niet bekend, een tak waar hij niet aan wil beginnen:

If McGregor will fight me in boxing, why not? But not in MMA. MMA is much different than boxing. The fight can be at the 140-pound weight division. My normal weight when I’m not on training is just 141 or 142 pounds.”

Zowel Pacquiao als McGregor zoeken beide naar een gevecht tegen Floyd Mayweather. Voor Pacquiao zou het gaan om een rematch van zijn grootste partij dat gevochten is in 2015. Hij verloor hier met een beslissing.

Afgelopen november heeft Conor McGregor een aanvraag ingediend voor een boks licentie in de staat Californië. Ook heeft Dana White 25 miljoen Dollar aangeboden om het gevecht tussen Mayweather en McGregor te realiseren.

Comments are closed.

Translate »