breaking news

Manhoef vs. Kauppinen op 22 juni tijdens Bellator in Londen

April 16th, 2019 | by Redactie
Manhoef vs. Kauppinen op 22 juni tijdens Bellator in Londen
Bellator MMA
0

Na een geannuleerd gevecht door een opgelopen blessure is Manhoef weer klaar om terug te keren naar de wedstrijdkooi. Zo vecht hij op 22 juni een Light Heavyweight gevecht tegen de Engelse Kent Kauppinen in de SSE Arena van Wembley.

Powered by Aiki Budo.

Melvin Manhoef (MMA 30-14-1-2/Bellator 2-3-0-1) is een echte MMA veteraan. Manhoef vocht in zijn carrière tegen de besten in zijn gewichtsklasse. Van Gegard Mousasi tot Robbie Lawler en van Kazushi Sakuraba tot Mark Hunt, Manhoef vocht tegen iedereen. De MMA veteraan kwam in 2014 de Bellator MMA organisatie binnen. In een zeer sterk debuut versloeg Manhoef de Amerikaan Doug Marshall via KO in de eerste ronde. Echter werd 2014 in mineur afgesloten na een KO verlies in de tweede ronde tegen Joe Schilling. Nadat een KO verlies tegen Alexander Shlemenko werd overturned in een No-Contest herpakte Manhoef zich op fenomenale wijze tegen Hisaki Kato. Kato werd in de eerste ronde KO geslagen, dit leverde Manhoef een titelgevecht op tegen Rafael Carvalho. Manhoef verloor zoals eerder gezegd al via een zeer controversiële Split Decision en mist ook tijdens de rematch niet te winnen. Manhoef tekende in mei 2018 een nieuwe multi-fight deal bij Bellator MMA. Hij moest echter zijn partij tegen Chidi Njokuani afzeggen. Nu deze blessure genezen is, verwacht hij 22 juni terug te keren tegen Kent Kauppinen.

Kent Kauppinen (MMA 11-4/Bellator 1-1) is een Engelse MMA vechter uit Chippenham, Wiltshire. Hij maakte zijn amateur debuut in 2009 en won enkele maanden daarna zijn eerste professionele gevecht. Kauppinen was vooral actief bij promoties als UCC, Phoenix Fight Night en Raged UK MMA. Zijn overwinning van Een verliespartij tegen Fabian Edwards tijdens BAMMA 34 leverde hem een Bellator MMA contract op. Hij verloor zijn debuut van Walter Gahadza maar won daarna met een spectacuaire knock-out in de eerste ronde van Alessio Sakara.

https://www.facebook.com/BellatorMMA/photos/a.411111469878/10157882850744879/?type=3&theater

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »