breaking news

Malcolm Gordon maakt UFC debuut tegen Aleksandr Doskalchuk, vervangt Tagir Ulanbekov

July 4th, 2020 | by Redactie
Malcolm Gordon maakt UFC debuut tegen Aleksandr Doskalchuk, vervangt Tagir Ulanbekov
UFC
0

De Canadees Malcolm Gordon heeft een contract getekend bij de UFC. De viervoudig MMA kampioen gaat op 18 juli aanstaande zijn debuut maken tegen de eveneens debuterende M-1 Global kampioen Aleksandr Doskalchuk. Gordon vervangt Tagir Ulanbekov die in verband met het overlijden van Abdulmanap Nurmagomedov niet het vliegtuig instapte richting Abu Dhabi. Gordon en Doskalchuk treffen elkaar in de Flyweight divisie op Yas Island. TSN journalist Aaron Bronsteter meldde de wijziging.

Malcolm Gordon (MMA 12-3/UFC 0-0) is een Canadese MMA vechter die in 2012 zijn professionele debuut maakte. Gordon wist vijfmaal te winnen in evenveel partijen en pakte onder meer een regionale MMA titel en versloeg UFC veteraan Chris Kelades. Gordon verloor vervolgens tweemaal, maar wist de negatieve spiraal om te doorbreken door driemaal te winnen en eveneens de titel bij de WXC organisatie te pakken. Dit leverde Gordon een contract op bij de TKO organisatie. Een van de meest prestigieuze MMA organisaties in Canada. Na een verloren debuut keerde Gordon terug bij de WXC organisatie waar hij zijn titel verdedigde. Echter zou hij een herkansing krijgen bij de TKO organisatie en mocht hij gelijk voor de titel vechten. Gordon won via Kimura Submission in de eerste ronde van Jordan Graham en was de nieuwe kampioen. Gordon verdedigde de titel tweemaal tegen respectievelijk James Mancini en Yoni Sherbatov. Vervolgens tekende Gordon bij BRAVE CF om deel te nemen aan het Flyweight toernooi. Echter werd het toernooi in verband met COVID-19 geschrapt. Gordon heeft nu bij de UFC getekend.

WXC 69: Illuminate Live Stream

Aleksandr Doskalchuk (MMA 10-2/UFC 0-0) is een Oekraïense vechter die zijn professionele carrière begon in 2013. Doskalchuk vocht voor een aantal mindere bekende organisaties. Na een record van 6-2 te hebben opgebouwd in zijn eerste drie jaar als professional tekende Doskalchuk bij het bekende M-1 Global. Na een overwinning op de Zuid-Koreaan Son Binh Le mocht Doskalchuk voor de vacante titel vechten tegen Vadim Malygin. Doskalchuk won het gevecht via Unanimous Decision. Vervolgens verdedigde Doskalchuk de titel tweemaal in 2018. Zowel Arman Ashimov als Mikael Silander werden verslagen. Sindsdien kwam Doskalchuk in verband met een blessure niet meer in actie. Begin 2020 tekende hij bij de UFC. Doskalchuk zou zijn debuut maken tegen Tagir Ulanbekov in Juli 2020. Echter haakte Ulanbekov in verband met privé omstandigheden af en werd Malcolm Gordon de nieuwe tegenstander.

Украинец Доскальчук подписал профессиональный контракт с UFC - MMA

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »