breaking news

Main Event voor Bantamweight titel tussen Brian Bouland en Ilia Topuria in Antwerpen

May 25th, 2018 | by Marcel Dorff
Main Event voor Bantamweight titel tussen Brian Bouland en Ilia Topuria in Antwerpen
Cage Warriors
0

Cage Warriors 94 heeft een Main Event!! De Belg Brian Bouland zal gaan strijden om de vacante Bantamweight titel tegen de ongeslagen Spanjaard Ilia Topuria. Beide vechters treffen elkaar op 16 Juni 2018 in de Lotto Arena te Antwerpen, België. Eveneens maakte de organisatie ook nog vier amateurpartijen bekend.

Lees hieronder verder.

Brian Bouland (MMA 7-1/CW 2-0) is een Belgische MMA vechter die al sinds 2012 te vinden is in het Pro MMA circuit. De man uit Brussel wist in zijn eerste jaar als prof een record op te bouwen van 3-0. Hierna volgde twee partijen bij het Zwitserse HIT FC. Bouland won zijn debuut partij, maar verloor zijn daarop volgende partij. Tussendoor pakte hij nog een overwinning tegen Jamie Pritchard in Engeland. Vervolgens tekende Bouland bij de Cage Warriors organisatie. Daar imponeerde hij in September 2017 door de Ier Darren O’Gorman via TKO in de tweede ronde te verslaan. Bouland vestigde vervolgens zijn naam bij de organisatie in Maart 2018 door Josh Reed (die net van een titelgevecht afkwam) te verslaan via KO in de eerste ronde. Nu mag Bouland zelf voor de titel vechten. Deze titel is vacant aangezien Nathaniel Wood recent een contract bij de UFC tekende.

Ilia Topuria (MMA 5-0/CW 0-0) is een Spanjaard die zijjn Pro MMA carrière begon in 2015. Topuria beschikt over een zeer sterke groundgame en heeft tot dusver een 100% finishratio allemaal via Submission. Topuria was een van de toonaangevende vechters bij het Spaanse Mix Fight Events waar hij in 2016 ook de titel won door Jhon Guarin te verslaan. Vorige maand won Topuria tijdens het prestigieuze Cage evenement in Finland door Mika Hamalainen via een Mounted Guillotine Submission in de eerste ronde te verslaan. Topuria mag nu tijdens zijn Cage Warriors debuut gelijk voor de titel vechten.

Tot slot heeft Cage Warriors ook nog de volgende vier amateur partijen toegevoegd.
– Anthony Lambrechts vs. Magomed Gudanton
– James Vandergheyst vs. Jorn Sjaardema
– Tarik Jaaidi vs. Melroy Ramautar
– Clint Koolen vs. Giovanni Dubois

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »