breaking news

Main card Bellator 185 ondergaat grote veranderingen

October 16th, 2017 | by Redactie
Main card Bellator 185 ondergaat grote veranderingen
Bellator MMA
0

Er lijkt een vloek te rusten op Bellator 185, dat binnen twee weken tijd tot drie maal toe het co-main event in duigen ziet vallen. Na het uitvallen van co-main event vechters ‘King Mo’ Lawal en daarna Liam McGeary vernamen we vandaag het nieuws dat ook het nieuwe co-main event tussen Brennan Ward en David Rickels niet door zal gaan.

Het evenement zal a.s. vrijdag gehouden worden in de Mohegan Sun Arena in Connecticut. Het is nog niet bekend welke blessure “The Irish Bad Boy” opgelopen heeft, maar mocht de ernst van de blessure meevallen zou het mogelijk zijn dat Ward tijdens Bellator 187 op 10 november in Dublin zal vechten.

Als laatste verandering zal Javier Torres eveneens niet in actie komen. Zijn gevecht met Neiman Gracie zal niet plaatsvinden. Welterweight Zak Bucia zal op ‘three days notice’ zijn Bellator debuut tegen Gracie gaan maken.

Door het wegvallen van het Ward vs. Rickels gevecht, schuift het gevecht tussen Zak Bucia (18-8) en Neiman Gracie (6-0) door als nieuw co-main event. Daarnaast wordt het gevecht tussen Ryan Quinn (13-7) en Marcus Surin (4-0) naar de main card doorgeschoven.

Gegard Mousasi (42-6) zal tijdens Bellator 185 zijn debuut voor de promotie maken. Mousasi kan zijn borst nat maken, de Kop’s Gym vechter neemt het tijdens het main event op tegen de Rus Alexander Shlemenko (56-9). Shlemenko wist in 2013 de Bellator Middleweight titel te winnen en behield de titel ruim 1,5 jaar.

Bellator 185 zal op zaterdag uitgezonden worden op Spike Nederland.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »