breaking news

Maikel Perez verdedigt Flyweight titel tegen Casey Kenney tijdens LFA 53

September 29th, 2018 | by Marcel Dorff
Maikel Perez verdedigt Flyweight titel tegen Casey Kenney tijdens LFA 53
LFA
0

Op 9 November 2018 keert de LFA organisatie terug in het Comerica Theatre te Phoenix, Arizona waar het 53ste evenement van de promotie zal plaatsvinden. Flyweight Kampioen Maikel Perez komt die avond in actie tegen titeluitdager Casey Kenney. Eveneens staat op het Co-Main Event een partij in de Welterweight divisie op het programma tussen Kyle Stewart en Braden Smith.

Lees hieronder verder.

Cubaanse Olympisch worstelaar Maikel Perez vocht tot zover vijfmaal voor de LFA organisatie. Na een matig debuut in April 2017 wist Perez zich te herpakken en drie partijen op rij te winnen. Tijdens zijn voorlaatste partij in Januari 2018 versloeg hij Charlie Alaniz in een van de beste Flyweight gevechten van het jaar tot dusver. Mede hierdoor mocht hij in April 2018 voor de vacante Flyweight titel vechten tegen Sid Bice. Perez won via KO in de tweede ronde en zal nu voor de eerste keer zijn titel gaan verdedigen. Dit zal gebeuren tegen Casey Kenney. Kenney traint in Arizona, en wist onder meer de Tachi Palace Fights titel op zijn naam te schrijven. Kenney maakte zijn LFA debuut in Mei 2017, maar kwam niet verder dan een Split Draw. Kenney deed vervolgens tweemaal mee aan het eerste seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Kenney won zijn eerste gevecht tegen Cee Jay Hamilton, maar kwam te kort tegen Adam Antolin. Kenney keerde terug bij de LFA organisatie en na overwinningen tegen Kendrick Latchman en Roman Salazar mag hij nu voor de titel vechten.

Kyle Stewart vecht sinds 2015 in het Pro-MMA circuit. De Amerikaan staat bekend om zijn allround game en pakte vlak voordat hij zijn debuut maakte voor de LFA organisatie een overwinning tegen UFC veteraan Estevan Payan. Nadat Stewart met succes zijn debuut maakte voor de LFA organisatie tegen Ty Freeman werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan de DWTNCS. Stewart won van Jason Jackson nadat deze niet meer verder kon in verband met een gebroken voet. De UFC gaf Stewart geen contract waarna hij terugkeerde in de LFA. Stewart versloeg in Februari 2018 de ongeslagen Jaleel Willis via Unanimous Decision en mocht vervolgens voor de titel vechten tegen James Nakashima. Stewart pakte tussendoor in Mei de Iron Boy MMA titel door Chauncey Foxworth te verslaan. In een zeer goed gevecht was het echter wel Nakashima die Stewart zijn eerste Pro-MMA verlies toebracht. Stewart keert nu terug tegen Braden Smith. Smith is een drievoudig MMA Kampioen die tot dusver tweemaal uitkwam voor de LFA organisatie. Smith won zijn debuut via een imposante D’Arce Choke Submission in de eerste ronde tegen Manny Meraz, maar ging in zijn meest recente partij onderuit tegen Chauncey Foxworth.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »