breaking news

Mads Burnell vs Steve Aimable bevestigd voor Cage Warriors Londen

September 3rd, 2019 | by Marcel Dorff
Mads Burnell vs Steve Aimable bevestigd voor Cage Warriors Londen
Cage Warriors
0

Op 22 november keert Cage Warriors terug naar Londen, en dat zal groots worden aangepakt. Vandaag maakte de grootste Europese MMA promotie bekend dat er een tweede titelgevecht zal plaatsvinden in ”The O2 Arena”. De huidigde featerweight kampioen Mads Burnell gaat zijn titel op het spel zetten tegen publiekslieveling Steve Aimable.

Tijdens Cage Warriors 106 : Night of Champions wist Burnell de featherweight titel te winnen van Dean Trueman. Dat was in juni van dit jaar. Vijf maanden later staat de eerste titel defence van Burnell op het programma.

Zijn tegenstander is de 32-jarige Steve Aimable. De Engelsman won zijn laatste vier gevechten in Cage Warriors. ”Diddy Kong” tekende in 2018 een contract bij Cage Warriors en wist sindsdien slechts één partij te verliezen middels een jurybeslissing.

Eerder werd al bekend gemaakt dat de middleweight titel ook op het spel zal staan in Londen. Een rematch tussen James Webb en Nathias Frederick zal waarschijnlijk als het main event gaan dienen op 22 november.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »