breaking news

Mackenzie Dern treft Nina Ansaroff op 10 april

January 13th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Mackenzie Dern treft Nina Ansaroff op 10 april
UFC
0

Mackenzie Dern en Nina Ansaroff gaan het op 10 april, in een strawweight gevecht, tegen elkaar opnemen. ESPN meldde eerder een mondelinge overeenkomst, inmiddels is de partij officieel. Het is nog niet bekend waar het gevecht zal plaatsvinden.

Mackenzie Dern hoopt haar sterke reeks door te zetten. In 2019 verloor ze voor het laatst, via een unanimous decision, van de Braziliaanse Amanda Ribas. Sindsdien is de BJJ-specialiste ongeslagen. Dern vocht dit kalenderjaar driemaal en was in alle drie de gevechten succesvol. Eerder deze maand, tijdens UFC 256, versloeg ze Virna Jandiroba via een unanimous decision. Terwijl ze in haar andere gevechten Hannah Cifers, via een kneebar, en Randa Markos, via een armbar, wist te verslaan. Voor beide submissions kreeg ze de “Performance of the Night” bonus.

Voor Nina Ansaroff is dit, na de bevalling van haar eerste kind, haar terugkeer in de octagon. Het zal haar eerste gevecht in bijna twee jaar tijd zijn. In haar laatste gevecht nam Ansaroff het, tijdens UFC 238, op tegen Tatiana Suarez. Dit gevecht verloor ze via een unanimous decision. Hiermee kwam een einde aan een winstreeks van vier gevechten, waar ze onder meer voormalig titeluitdaagster Cláudia Gadelha wist te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »