breaking news

M-1 Global Kampioen Bruno “Blindado” Silva maakt UFC debuut in Greenville tegen Deron Winn

May 16th, 2019 | by Marcel Dorff
M-1 Global Kampioen Bruno “Blindado” Silva maakt UFC debuut in Greenville tegen Deron Winn
UFC
0

Nadat Markus Perez zich geblesseerd moest afmelden voor zijn aanstaande gevecht tijdens UFC Fight Night 154 in Greenville, South Carolina tegen Deron Winn moest de UFC een nieuwe tegenstander vinden in de Middleweight divisie. De UFC heeft M-1 Global Middleweight Kampioen Bruno Silva gecontracteerd. “Blindado” zal het op 22 Juni 2019 opnemen tegen Winn in de Bon Secours Wellness Arena. Winn maakte de partij via Social Media bekend.

Bruno Silva (MMA 19-6/UFC 0-0) (in Brazilië beter bekend als Bruno Blindado) maakte in Juni 2010 zijn debuut in het Pro-MMA. De Braziliaan vocht voor regionale Braziliaanse organisaties waar hij een record wist op te bouwen van acht overwinningen en vijf verliespartijen. Echter heeft Silva sindsdien de weg naar boven weten in te zetten. Zo vocht hij voor de bekende Aspera FC organisatie en ook de Iron FC organisatie. Bij beide organisaties wist hij successen te behalen. Begin 2018 maakte de Braziliaan een uitstapje naar het Russische RCC. Daar versloeg hij Gennadiy Kovalev via KO in de eerste ronde. M-1 Global was hiervan zo onder de indruk dat ze Silva een contract aanboden. Silva zou als opwarmertje moeten dienen voor Alexander Shlemenko. De Braziliaan greep echter zijn kans en versloeg de Rus via KO in de eerste ronde. Een grote verrassing voor de Russische organisatie die Silva beloonde met een titelgevecht tegen Kampioen Artem Frolov. Frolov die zelf ongeslagen was en een winstreak van twaalf partijen had wist zich geen raad met de Braziliaan. En verloor via KO in de vierde ronde. Silva werd hiermee de Kampioen van de organisatie. Mede door een gecanceld evenement in Juni zal Silva nu zijn kans grijpen bij de UFC.

Afbeeldingsresultaat voor bruno blindado silva

Deron Winn (MMA 5-0/UFC 0-0) is een MMA vechter die uitkomt voor American Kickboxing Academy. Hij is een van de vaste trainingspartners van UFC Heavyweight Kampioen Daniel Cormier. Winn verdiende zijn sporen in het worstelen, maar maakte in 2017 de overstap naar het MMA. Winn wist te imponeren in zijn eerste drie gevechten die allemaal via (T)KO in de eerste ronde werden gewonnen. Vervolgens pakte Winn een gevecht aan bij Bellator MMA. Ook daar wist hij zijn tegenstander Ahmed White in de eerste ronde te finishen. Vervolgens vocht Winn het Co-Main Event voor de Golden Boy Promotions tegen UFC veteraan Tom Lawlor. Win domineerde de partij met zijn worstelen en won via Unanimous Decision. Nu zal hij in de Middleweight divisie in de UFC zijn loopbaan voortzetten. Winn zou zijn debuut maken tegen Markus Perez tijdens UFC Greenville. Echter raakte de Braziliaan geblesseerd waardoor nu Bruno Silva de tegenstander zal zijn.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en tekst

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »