breaking news

Luke Rockhold wil gevecht tegen Robert Whittaker tijdens UFC 213

April 16th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen zaterdag 15 april stond de Nieuw-Zeelandse Robert Whittaker tegenover de Braziliaanse Ronaldo ‘Jacare’ Souza. Tijdens het evenement UFC on FOX 24: Johnson vs. Reis was het aan beide heren om het publiek te vermaken in het tweede gevecht van de Main Card. De #3 Ranked vechter Souza draait mee in de top en nam een risico door te vechten tegen de #6 Ranked vechter Whittaker. Met een winning streak van zes (nu zeven) gevechten, heeft Whittaker zich kei hard bewezen. Na deze succesvolle avond krijgt hij dan ook van verschillende kanten een aanbod. zo ook van oud UFC Middleweight kampioen Luke Rockhold

De Amerikaanse MMA vechter Luke Rockhold (15-3) verloor zijn titel van Michael Bisping tijdens UFC 199 op 4 juni 2016. Hierna werd hij ingeroosterd om te strijden tegen Ronaldo ‘Jacare’ Souza, maar deze datum kon hij niet halen vanwege een blessure. Nu dit genezen is kijkt Rockhold naar de toekomst. Een gevecht tegen Robert Whittaker tijdens het evenement UFC 213 zou dan ook prima in zijn agenda passen.

Zojuist heeft Robert Whittaker gereageerd op deze uitdaging: “It’s cool, but it’s too fresh. I’ve got to get back home to my kids, I’ve got to see my wife. Let me see my family first. It’s a bit rushed. It’s too much to process at once.”

UFC 213 wordt op 8 juli 2017 georganiseerd in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada. Op deze avond zullen ook Cody Garbrandt en T.J. Dillashaw de Octagon instappen om het publiek te trakteren op een spectaculair titel gevecht.

Comments are closed.

Translate »