breaking news

Luke Rockhold vecht liever tegen Whittaker dan tegen Mousasi

May 9th, 2017 | by Stefan Van Erp

Luke Rockhold heeft tijdens The MMA Hour aangegeven dat hem een gevecht met Gegard Mousasi werd aangeboden. Rockhold geeft aan dat het geen zin heeft om een contract te tekenenen voor een gevecht met iemand die niet meer onder contract staat van de UFC.

Luke Rockhold heeft niet meer gevochten sinds hij zijn titel verloor aan Michael Bisping tijdens UFC 199 in juni vorig jaar. Na hardnekkige blessure aan zijn knie is Rockhold weer klaar om te vechten. Echter heeft hij niet zo veel trek in een gevecht dat niet om een titel of interim titel gaat. Hij vindt het belachelijk dat een divisie met zoveel vechters die klaar zijn om voor de titel te vechten zo lang moet wachten. Hij roept zijn collega vechters uit de Middleweight divisie dan ook op om niks te doen voordat duidelijk wordt wat er gaat gebeuren. Hierover zegt hij het volgende:
“If they’re not putting an interim title on the line, or if they’re not making Bisping fight a contender, I’m not fighting anybody. And so should the rest of the division, too. What’s the point? Without me, Mousasi, Yoel, and Whittaker? I think everyone should just stand their ground, and say fuck you. Put a title on the line or else, fuck, you don’t even have a division.”

Rockhold gaf tevens aan dat hem een gevecht met Mousasi werd aangeboden. Echter heeft hij dit contract niet getekend omdat het volgens hem geen zin heeft om een contract te tekenen voor een gevecht met iemand die officieel geen deel uitmaakt van de UFC. Mousasi is contractsvrij en heeft nog niet verlengd bij de organisatie. Rockhold gaf tevens aan dat hij een gevecht met Whittaker meer ziet zitten omdat hij het gevoel heeft dat dit gevecht hem dichter bij de titel zal brengen.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »