breaking news

Luis Tavares verdedigt titel tegen Ismael Lazaar in Eindhoven

October 20th, 2017 | by Stefan Van Erp
Luis Tavares verdedigt titel tegen Ismael Lazaar in Eindhoven
Kickboksen
0

Wederom heeft Enfusion Live een toppartij toegevoegd aan haar vijfde verjaardagsfeestje. Tijdens Enfusion 5th Anniversary zal Heavyweight kampioen Luis Tavares zijn titel gaan verdedigen tegen voormalig kampioen Ismael Lazaar. Het evenement wordt gehouden op 17 februari 2018 in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven. 

Luis Tavares (49-6-0) is een 26 jarige Rotterdammer die sinds 2012 meevecht in het professionele circuit. Tavares vocht voor diverse organisaties waaronder 1 partij voor GLORY. Dit was tegen de huidige Light Heavyweight kampioen Artem Vakhitov. Tavares verloor via KO in de eerste ronde. Echter liet hij zich door dit verlies niet uit het veld slaan en begon aan een indrukwekkende run die hem zowel de Light Heavyweight titel als de Heavyweight titel opleverde. Het wordt voor Tavares de eerste keer dat hij zijn Heavyweight titel gaat verdedigen.

Ismael Lazaar (31-2-2) is een 27-jarige Heavyweight die uitkomt voor Marokko. Lazaar maakte furore in Enfusion waar hij in 2014 de titel pakte. Deze wist hij vast te houden tot 2016 waar hij verloor van Jahfarr Wilnis in Eindhoven. Een debuut tegen de huidige GLORY kampioen verraste vriend en vijand maar Lazaar verkocht zijn huid duur en wist tegen Rico de volle 5 ronden op de been te blijven. Nu is het Lazaar alles aan gelegen om de titel weer terug te pakken.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »