breaking news

Lucie Pudilova pakt short notice rematch tegen Lina Länsberg

March 10th, 2017 | by Marcel Dorff

Begin deze maand wisten we te meldden dat Veronica Macedo niet zou vechten tegen Lina Länsberg tijdens UFC Fight Night 107 in Londen, Engeland. Het gevecht stond gepland op 18 Maart 2017 in de Women’s Bantamweight divisie. Nu acht dagen voor het evenement heeft de UFC in Lucie Pudilova een nieuwe tegenstandster gevonden voor Länsberg. Beide dames troffen elkaar eerder buiten de UFC. Toen won Länsberg via Unanimous Decision.

Lina Länsberg (MMA 6-2/UFC 0-1) kwam in 2016 de UFC binnen. De Zweedse nam het in haar debuut meteen op tegen een van de meest gevreesde vrouwelijke MMA vechtsters, namelijk Cris Cyborg. En ook nog eens in Brazilië tijdens het Main Event van UFC Fight Night Brasilia. Länsberg die een winstreak van zes genoot had weinig kans tegen Cris Cyborg. Ondanks dat gegeven hield Länsberg het tot halverwege de tweede ronde vol alvorens de scheidsrechter ingreep. Cyborg won via TKO in de tweede ronde, maar Länsberg had door het gevecht aan te nemen op een Catchweight van 140lbs durf getoond. En dat werd door de fans gewaardeerd.

Lucie Pudilova (MMA 6-1/UFC 0-0) is een Tsjechische vechtster die volgende week haar UFC debuut zal maken. Pudilova startte haar MMA carrière in 2014 bij de Tsjechische GCF organisatie. Een jaar later zou ze daar ook de titel pakken. Pudilova staat bekend om haar allround game en wist zes van haar in totaal zeven partijen winnend af te sluiten. Haar enige verlies kwam in 2015 in Zweden tegen Lina Länsberg, de vrouw waar ze nu haar rematch tegen krijgt. Pudilova zou het in eerste instantie vorige maand tijdens EuroFC 02 opnemen tegen Katharina Lehner, maar EuroFC cancelde het complete evenement. Nu krijgt Pudilova dus dé kans om haar enige verliespartij goed te maken.

Houd MMA DNA in de gaten voor al het MMA nieuws in binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »