breaking news

BREAKING: Louis Cosce vs. Sasha Palatnikov toegevoegd aan UFC 255 op 21 november in Las Vegas

November 6th, 2020 | by Marcel Dorff
BREAKING: Louis Cosce vs. Sasha Palatnikov toegevoegd aan UFC 255 op 21 november in Las Vegas
UFC
0

Nadat eerder broer Orion al werd toegevoegd aan de UFC 255 card op 21 november heeft nu ook Louis Cosce een partij gepland staan. In de Welterweight divisie treft hij Sasha Palatnikov. Dit wisten bronnen MMA DNA te melden. Beide mannen ontmoeten elkaar in het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. Het gevecht maakt deel uit van de Preliminary Card.

Louis Cosce (MMA 7-0/UFC 0-0) startte zijn professionele carrière in 2017. Cosce rolde via het worstelen en zijn voorliefde voor Dragonball Z in het MMA. Cosce werd geboren in Weitchpec, Californië. Een plaats met een populatie van slecht 150 mensen. Cosce wist in de regionale MMA scene hoge ogen te gooien en trok met een 6-0 record de aandacht van de UFC. Cosce werd uitgenodigd voor het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series en werd gekoppeld aan Victor Reyna. Cosce won de partij via TKO in de eerste ronde. White was zeer enthousiast en beloonde Cosce met een UFC contract.

Embed from Getty Images

Sasha Palatnikov (MMA 5-2/UFC 0-0) startte zijn MMA carrière in 2015, maar zou pas in 2017 zijn professionele debuut maken. Palatnikov verloor zijn debuut, maar wist vervolgens een winstreak van vier partijen neer te zitten. Zo wist hij onder meer de AFC titel te winnen door Sung Won Son te verslaan via Unanimous Decision. Palatnikov zou vervolgens verliezen van Mounir Lazzez bij de UAE Warriors. Echter wist hij in September 2020 via KO te winnen van Paulo Henrique. Dit leverde hem uiteindelijk in November 2020 een UFC contract op. Hiermee werd hij de eerste vechter uit Hong Kong die bij de UFC tekende.

Hong Kong's Sasha Palatnikov reignites UFC dream with 67-second TKO at UAE  Warriors - Flipboard

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »