breaking news

‘Looking for a Fight’ op korte termijn te zien op Netflix

August 8th, 2016 | by Redactie
‘Looking for a Fight’ op korte termijn te zien op Netflix
UFC
0

Iedereen is inmiddels wel bekend met de Youtube serie ‘Looking for a Fight’ waarin Dana White samen met Matt Serra, Nick The Tooth en Din Thomas op zoek gaat naar ‪#‎MMA‬ talent in het lokale circuit en zich verdiept in de cultuur van de regio.

De show doet het uitzonderlijk goed, bepaalde afleveringen behalen meer dan 1 miljoen views en dit is niet onopgemerkt gebleven. Nadat er interesse vanuit meerdere partijen werd getoond heeft Netflix de trekker overgehaald. “Looking for a Fight” zal dan ook binnenkort via Netflix te bekijken zijn.

Het bedrijf kocht 16 afleveringen waarvan er 8 in de US en 8 in het buitenland zullen plaatsvinden. White geeft te kennen dat men o.a. shows in Rusland, Thailand en het Verenigd Koninkrijk zal bezoeken. “We’re literally going to go everywhere” liet White ook nog optekenen.

Het lijkt een kleine stap, maar de samenwerking tussen de UFC en Netflix zou grote gevolgen kunnen hebben voor de toekomst. Netflix heeft 83 miljoen abonnees die nu allemaal toegang krijgen tot UFC content. Content die in de nabije toekomst ongetwijfeld uitgebreid zal worden met andere UFC shows en wie weet zijn er over enkele maanden ook events/PVV’s via Netflix te bekijken!

Sinds het debuut van de serie heeft de organisatie zeven contracten uitgedeeld. Sage Northcutt, Randy Rudeboy Brown en Mickey Gall zijn de drie bekendste atleten.

Ben jij al fan van de serie?

Leave a Reply

Translate »