breaking news

Live Glory 36 Oberhausen

December 10th, 2016 | by Stefan Van Erp

MMA DNA is aanwezig bij Glory in Oberhausen en zal in dit topic een live verslag doen van alle partijen die vanavond gevochten gaan worden. Refresh regelmatig want we zullen per partij dit artikel updaten

 

GLORY 36

Anatoly Moiseev vs. Dylan Salvador
GLORY 36 Lightweight Contender Tournament – SEMI FINALS
-70 kilogram

Anatoly Moiseev (19-1/Glory 3-1) is een Russische kickbokser die zijn carriere begon in 2010. Zijn eerste 13 partijen wist hij winnend af te sluiten tot hij Marat Gregorian tegenkwam in de halve finale van het Glory Lightweight Tournament. Moiseev verloor middels een unanimous decision. Daarna herpakte Moiseev zich en wist zijn laatste drie partijen winnend af te sluiten.

Dylan Salvador (45-11-1/Glory 0-0) is een groot Frans talent. Hij vecht voornamelijk bij de organisatie Kunlun en gaat nu debuteren voor Glory. Hij doet dit op redelijk korte termijn omdat hij de vervanger is van Davit Kiria die geblesseerd af moest haken. Salvador heeft al eens weten te winnen van huidig Glory Lightweight kampioen Sittichai die later op de avond zijn titel gaat proberen te verdedigen.

Ronde1
Beide vechters beginnen de partij wat afwachtend.  Moiseev gooit de eerste combo eruit Salvador countert met binnenkant been. Moiseev draait telkens goed weg als Salvador probeert door te komen. Beide vechters kijken nog de kat uit de boom in de eerste ronde.
Ronde 2
Salvador begint weer met een binnenkant been gevolgd door een spinning backfist van moiseev die net mis gaat. Beide vechters komen nu ook door met stoten en het tempo gaat omhoog. Steeds komen er meer combinaties van Moiseev. Salvador blijft doorgaan met trappen naar binnenkant been.
Ronde 3
Moiseev start de ronde met een goeie slagenwisseling. Beide vechters hebben respect voor elkaar. Twee knieen van Salvador die goed naar het lichaam geplaatst zijn. Salvador eindigt zn cominatie steeds meer met een knie.

Officiele uitslag:  Salvador via majority dec

 

Antonio Gomez vs. Hysni Beqiri
GLORY 36 Lightweight Contender Tournament – SEMI FINALS
-70 kilogram

Antonio Gomez (41-5-1/Glory 0-0) is een Spaanse vechter die voornamelijk in Amsterdam traint. Sinds zijn 18de is hij actief in het professioneel kickboksen. Dat verliep in het begin niet vlekkeloos waardoor hij weer even terug ging naar de amateurklasse. Inmiddels is hij weer een vaste waarde op het hoogste niveau

Hysni Beqiri (48-1-0/Glory 0-0) is een echte finisher. Van zijn 48 overwinningen wist hij er 30 voortijdig te eindigen. Beqiri zou eigenlijk debuteren voor Glory tijdens Glory 29 in Kopenhagen maar moest geblesseerd terugtrekken.

Ronde 1
Beqiri opent met 2 jabs en een hoge trap. Gomez combineert op de dekking van Beqiri. Beqiri vangt een lowkick op van Gomez waardoor Gomez valt maar ze gaan meteen weer door. De harde lowkicks van Beqiri komen goed door. Rechter stoot en gomez gaat neer. Gomez vond dat hij niet neer ging maar krijgt toch 8 tellen.
Ronde 2
Gomez begint de ronde gelijk met combineren maar alles landt op de dekking. Beqiri countert goed en houdt zijn handen goed hoog. Beqiri doet weinig maar wat hij doet is wel raak. Rechteroog van Gomez is rood en hij heeft een sneetje in zijn wenkbrauw. Beqiri komt goed door met een combinatie waarbij hij eindigt met een goede opstoot. Net voor de bel gooit Beqiri er nog een mawasi uit die raak is maar Gomez blijft staan.
Ronde 3
Gomez opent met binnenkant been. Opnieuw is gomez alleen maar aan t combineren. Beqiri blijft druk zetten maar doet weinig. Beqiri begint in te zien dat hij meer moet doen dus vombineert goed met armen benen.

Officiele uitslag: Beqiri wint via unanimous decision

 

Mosab Amrani vs. Fabio Pinca
Featherweight divisie (-65 kilogram)

Mosab Amrani (55-12-4/Glory 5-3) is een in Amsterdam geboren Muay Thai specialist. De 29-jarige Amrani maakte in 2003 zijn debuut in het professionele kickboksen. Amrani heeft voor verschillende organisaties gevochten en vecht voor Glory sinds 2011 waar hij zijn eerste partij spectaculair begon via een KO in de eerste ronde op Liam Harrison. Amrani won onlangs het Featherweight contender tournament wat hem een gevecht voor de titel opleverde in maart van dit jaar tegen toenmalig kampioen Serhiy Adamchuk. Amrani trok aan het korste eind en verloor via een unanimous decision.

Fabio Pinca (88-20-3/Glory 0-2) is een 32-jarige Muay Thai specialist. Tussen 2005 en 2016 won hij meerdere wereldtitels in deze discipline. In Glory wilt het voor Pinca nog niet lukken maar daarbuiten vergaat het hem uitstekend. Zijn laatste 4 partijen wist hij winnend af te sluiten. Pinca heeft inmiddels 4 jaar niet voor Glory gevochten en is vandaag op zoek naar zijn eerste overwinning.

Ronde 1
Pinca opent met een trap naar t lichaam. Mosab komt goed door met stoten en is aggresief. Mosab trapt en slaat veel harder dan pinca. Beide vechters eindigen in een stotenwisseling de ronde.
Ronde 2
Beide gaan gelijk voor de slagenwisseling. Mosab komt iets meer door maar het scheelt niet veel. Mosab lijkt teveel te hebben gegeven maar blijft goed naar zn hoek luisteren. Pinca probeert vaak door te komen met lowkicks en draait nu goed weg van mosab. Hoge trap raak van Pinca maar mosab blijft staan.
Ronde 3
Beide heren beginnen de ronde weer met een slagenwisseling maar pinca blijft beter kijken. Mosab maait heel erg en komt nu minder door. Pinca trapt goed naar de benen van mosab. Pinca lijkt de frissere vechter van beide. Op het end probeert mosab nog de ronde naar zich toe te trekken met een goeie combinatie lichaam hoofd.

Officiele uitslag: Fabio Pinca via split decision

 

Dylan Salvador vs. Hysni Beqiri
GLORY 36 Lightweight Contender Tournament Tournament – FINAL
-70 kilogram

Ronde 1
Afwachtend begin. Salvador probeert door te komen maar Beqiri dekt goed. Vervolgens probeert Beqiri op zijn beurt een aantal combinaties eruit te gooien die er door lijken te komen. Salvador daagt Beqiri uit om meer te komen. De ronde eindigt met een paar combinaties van Salvador die gecounterd wordt door een goede opstoot van Beqiri.
Ronde 2
De ronde begint met combinaties over en weer. Beqiri zoekt nu wat meer de aanval en Salvador countert. Salvador gooit er een spinning backfist uit die land op Beqiri die deze vervolgens weet weg te slikken. Beqiri domineert de eerste anderhalve minuut maar Salvador weet daarna goed over te nemen en eindigt de ronde met een paar rake combinaties.
Ronde 3
Beqiri begint met een paar haarde legkicks. Salvador countert met een knie die op de dekking van Beqiri komt. Vervolgens zoeken beide vechters de aanval wat een attractieve ronde oplevert. Salvador lijkt Beqiri naar het canvas te werken met een knie maar de scheids besluit geen acht tellen te geven.

Officiele uitslag: Dylan Salvadar via unanimous decision en is nu de Lightweight Contender

 

Sittichai Sitsongpeenong vs. Marat Grigorian
Glory Lightweight World Title Fight
-70 kilogram

Sittichai Sitsongpeenong (112-30-5/Glory 5-1) is de Lightweight kampioen sinds juni dit jaar waar hij Robin van Roosmalen versloeg door een krappe split decision. Sittichai heeft maar liefst 147 partijen op zijn palmares staan terwijl hij pas 25 jaar oud is. Sittichai is een echte Muay Thai specialist en hij won dan ook meerdere titels in deze discipline. Het zal de eerste keer zijn dat Sittichai zijn titel gaat verdedigen.

Marat Grigorian (48-9-1-1/Glory 3-3-1) gaat voor de derde keer proberen Sittichai te verslaan. De eerste twee keer verloor hij beiden via een decision. Grigorian is eveneens 25 en komt uit Belgie. Hij heeft vorig jaar beslag weten te leggen op de K-1 World GP titel door te winnen van Jordan Pikeur middels een KO in de eerste ronde.

Ronde 1
Grigorian probeert gelijk agressief uit de startblokken te komen. Sittichai zoekt zijn momenten om te counteren. De rest van de ronde blijft Grigorian de agressor en straalt Sittichai de rust uit en zoekt zijn momenten.
Ronde 2
Wederom zoekt Grigorian de aanval en countert Sittichai. Deze weet op zijn beurt wel steeds vaker door te komen. De ronde ligt even stil omdat Grigorian een trap in het kruis krijgt. Hij kan weer verder en blijft de aanval zoeken op de stoïcijnse Sittichai.
Ronde 3
Sittichai zoekt wat meer de aanval en weet met een paar hoge trappen goed door te komen. Grigorian herpakt zich en zoekt weer de aanval. Toch weet Sittichai vaker door te komen en Gregorian door zijn dekking te raken.
Ronde 4
Sittichai probeert meer naar voor te vechten maar nu weet Grigorian goed te counteren. Sittichai laat de teugels wat vieren en wederom trekt Grigorian succesvol in de aanval. Meerdere keren weet hij door de komen en slikt hij tegelijkertijd een aantal harde legkicks.
Ronde 5
Sittichai zoekt de aanval en weet goed door te komen met een harde knie tegen het lichaam van Grigorian. Deze weet te blijven staan en probeert zelf weer de aanval te zoeken. Het tempo blijft hoog en beide vechters weten over en weer te scoren zonder elkaar echt in de problemen te brengen.

Officiele uitslag: Sittichai Sitsongpeenong wint via split decision en blijft de Glory Featherweight kampioen.

 

GLORY SUPERFIGHT SERIES

Andrej Bruhl vs. Tyjani Beztati
Superfight
-69 kilogram

Andrej Bruhl (42-5-0/Glory 1-0-0) is geboren en getogen in Rusland en opgegroeid in Duitsland. Bruhl heeft voor meerdere organisaties gevochten zoals onder anderen K-1 en WBC. Bruhl heeft 1 keer eerder gevochten voor Glory. Dit was in 2013 tegen Yukihiro Komiya. Bruhl won via een Decision.

Tyjani Beztati (10-1-0/Glory 1-0) is een Marokaans/Nederlands atleet die traint voor the Colosseum in Utrecht. Beztati staat bekend als een attractieve vechter en heeft dan ook 21 partijen voortijdig weten te beëindigen. Ondanks zijn pas 19-jarige leeftijd heeft hij al een indrukwekkend record opgebouwd.

Ronde 1
Beztati vliegt er geijk in bij Bruhl en weet een paar keer goed door te komen met zijn knie naar hoofd en lichaam. Keer op keer weet Beztati  zijn combinaties goed te eindigen met een low kick. Bruhl lijkt hier last van te hebben. Met een spectaculaire flying knee weet Beztati Bruhl naar de grond te werken. Deze krijgt 8 tellen en hiermee is de ronde tevens ten einde
Ronde 2
Bruhl probeert meer druk te zetten maar Beztati weet goed te ontwijken en te counteren. Beztati  weet uitstekend gebruik te maken van zijn lengtevoordeel en hiermee Bruhl op afstand te houden. Continu weet Beztati zijn stotencombinaties te eindigen met een lowkick
Ronde 3
Bruhl probeert Beztati naar achteren te drijven maar krijgt steeds een counterstoot of trap te verwerken. Bruhl weet toch een keer goed door te komen en brengt Beztati aan het wankelen. Uiteindelijk volgt een salvo aan stoten en trappen maar weet Beztati op de been te blijven tot het eind van de ronde.

Officiele uitslag: Tyjani Beztati wint via een unanimous decision

 

Tiffany van Soest vs. Jessica Gladstone
Ladies Grand Prix Tournament – SEMI FINALS
-55,3 kilogram
Tiffany van Soest (11-2-0/Glory 1-0-0) is een Amerikaanse met Nederlandse roots. Van Soest staat bekend om haar explosiviteit en heeft dan ook de bijnaam “The Timebomb”. Van Soest is een specialist in Muay Thai en heeft dan ook meerdere titels op haar naam staan. Van Soest is de favoriet om de eerste vrouwelijke kampioen te worden bij Glory.

Jessica Gladstone (6-6-0/Glory 1-0-0) is een Canadese Muay Thai specialist. Zij begon in 2000 te trainen in kickboksen om fit te blijven. Echter werd zij gegrepen door het “virus” en stapte zij in 2001 voor het eerst in de ring. Van Muay Thai stapte ze over naar Kickboksen en sindsdien gaat het gestaag met haar carrière. Haar eerste partij in Glory won zij via een beslissing tegen Daniela Graf.

Ronde 1
Beide dames beginnen afwachtend aan de partij. van Soest weet een aantal keer door te komen met een lowkick. Gladstone kruipt wat meer uit haar schulp en van Soest countert. Echt hoogstaand is de eerste ronde niet.
Ronde 2
Gladstone begint de ronde agressiever en weet een aantal keer goed door te komen. van Soest probeert te counteren maar Gladstone ontwijkt haar stoten goed. van Soest blijft erg afwachtend en Gladstone weet hier een aantal keer goed van te profiteren
Ronde 3
van Soest probeert meer de aanval te zoeken en weet met een aantal goed lowkicks door te komen. van Soest probeert een aantal keer een spinning backfist te plaatsen maar Gladstone weet deze goed af te werken. Tiffany eindigt de ronde als de agressor en zet Gladstone in haar achteruit.

Officiele uitslag: Tiffany van Soest wint via unanimous decision en gaat door naar de finale. 

 

Isis Verbeek vs. Amel Dehby
Ladies Grand Prix Tournament – SEMI FINALS
-55,3 kilogram

Isis Verbeek (8-2-0/Glory 1-0-0) is een van Nederlands grootste talenten. Met haar 21 jaar is zij de jongste die deelneemt aan het Grand Prix toernooi voor de titel. Verbeek staat bekend om haar explosiviteit en doorzettingsvermogen in de ring. Verbeek maakte indruk tijdens haar debuut tijdens Glory 31 in Amsterdam door te winnen van Irina Mazepa.

Amel Dehby (28-0-0/Glory 1-0-0) is de viervoudig WKN wereldkampioen en is ongeslagen in al haar 28 partijen. elfmaal wist zij de partij voortijdig te eindigen door middel van een TKO. Dehby stapte dit jaar over naar Glory en vocht haar eerste partij op 5 november tegen Jiwaen Lee. Dehby won middels een unanimous decision.

Ronde 1
Dehby probeert direct druk te zetten en zet Verbeek in de hoek. Verbeek weet een paar keer te counteren maar ook Dehby scoort met een paar rake trappen. Dehby blijft de agressor maar Verbeek weet een aantal keer goed te scoren met rake knieën in de clinch.
Ronde 2
Verbeek begint de ronde aanvallender en probeert een aantal combinaties te plaatsen. Dehby weet Verbeek weer in de hoek te drijven en probeert een aantal combinaties. Verbeek countert goed op sommige momenten.
Ronde 3
Beide dames beginnen de ronde met aanvallende intenties. Verbeek probeert meer druk te zetten maar Dehby weet dat te pareren. Verbeek toont haar vechtershart en probeert er in de laatste minuut alles uit te persen.

Officiele uitslag: Amel Dehby wint via unanimous decision en gaat door naar de finale

 

Harut Grigorian vs. Danijel Solaja
Glory SuperFight
-77 kilogram

Harut Grigorian (51-10-0/Glory 1-1-0) is een Armeens Belgische atleet die zijn carriere een vliegende start gaf door zijn eerste 15 partijen te winnen. Grigorian heeft onder anderen voor K-1, It’s Showtime en Shootboxing gevochten. Grigorian kwam dit jaar voor het eerst uit voor Glory en wist zijn debuut te winnen tegen Maximo Suarez door middel van een TKO in de eerste ronde. Zijn tweede partij in Glory verloor Grigorian tegen Yoann Kongolo middels een split decision.

Danijel Solaja (61-9-1/Glory 0-0) is de voormalig WKN kampioen. De in Duitsland geboren Solaja gaat debuteren voor Glory nadat hij een prima record heeft opgebouwd van 61 overwinningen tegen 9 verliespartijen. Het wordt een thuiswedstrijd voor Solaja want hij traint in Oberhausen bij Amrani Palace van voormalig kickboks kampioen Kamal El Amrani.

Ronde 1
De wedstrijd begint direct in een hoog tempo. Grigorian orbeert continu druk te zetten. na een aantal combinaties over en weer zet Grigorian een perfecte combinatie in die eindigt met een kiezelharde leverstood. Solaja gaat neer en komt niet meer overeind.

Officiele uitslag: Harut Grigorian wint via TKO ronde 1 – 1:01

 

Danyo Ilunga vs. Michael Duut
Glory SuperFight
-95 kilogram

Danyo Ilunga (49-8-0/Glory 6-4) is hard op zoek naar een overwinning. Zijn laatste 4 partijen gingen allemaal verloren. De laatste overwinning van Ilunga dateert dan ook van april 2015. Michael Duut is geen onbekende van hem. In 2013 stonden de 2 heren al tegenover elkaar en toen wist Ilunga te winnen via een TKO in de eerste ronde door een blessure van Duut.

Michael Duut (39-3-0/Glory 2-3) heeft zijn laatste 2 partijen gewonnen. Dat Ilonga de vorige keer won zit Michael niet lekker. Dat bleek ook tijdens de wegingen op zaterdag toen Duut hem duidelijk maakte dat hij deze keer degene zou zijn die aan het langste eind zal trekken. Een overwinning zal Duut ook goed uitkomen om zijn Glory record weer gelijk te trekken.

Ronde 1:
Beide vechters kiezen direct de aanval. Duut weet Ilunga te raken met een directe rechtse en werkt hem naar het canvas. Ilunga krijgt acht tellen. Direct daarna probeert Duut het af te maken maar loopt tegen een stoot van Ilunga op waadoor ook hij aangeslagen is. Duut overleeft het slagensalvo en weet ternauwernood op de been te blijven. Daarna komt Ilunga nog een keer goed door maar Duut blijft op karakter staan.
Ronde 2
Wederom komen beide heren met een brawl waar zowel Duut als Ilunga elkaar goed raken. Ilunga weet meer druk te zetten maar Duut weet op zijn momenten te counteren met harde stoten. Ilunga weet Duut weer aan het wankelen te brengen maar de kin van Duut lijkt van staal en wederom blijft hij op de been
Ronde 3
Ilunga begint direct agressief en weet Duut met een stoot naar het canvas te brengen. Duut krijgt 8 seconde. Direct daarna zet Ilunga druk en brengt Duut voor een tweede keer neer. Wederom acht tellen. Duut gooit nog 1 keer alles eruit en met een harde stoot brengt hij Ilunga weer naar de grond. 8 tellen voor Ilunga die daarna echt zwaar aangeslagen lijkt. Wat volgt is een echte brawl van bijna 2 minuten waar beide heren alles geven.

Officiele uitslag: Majorita Draw. EXTRA RONDE

Ronde 4
Beide vechters zoeken naar energie maar lang krijgen ze daar niet voor. Wederom ontstaat er een brawl waar zowel Duut als Ilunga geraakt worden. Ilunga heeft een snee boven zn oog en de scheids laat er een dokter naar kijken. Deze laat doorvechten. Ilunga komt een aantal keer hard door met zijn knieën maar Duut gesteund door het publiek komt op zijn beurt weer hard door met zijn rechter. Duut eindigt de ronde met een aantal sterke combinaties en weet Ilunga vlak voor het eind nogmaals naar de grond te brengen. Ilunga krijgt acht tellen en direct daarna klinkt de bel voor het eind van de wedstrijd.

Officiele uitslag: Michel Duut via 10-8 in de beslissende ronde 

 

GLORY COLISSION
Tiffany van Soest vs. Amel Dehby
Ladies Grand Prix Tournament – FINALE

Ronde 1
Met de Super Bantamweight titel op het spel beginnen beide dames uiterst voorzichtig aan de partij. Zowel Dehby als van Soest proberen hun reach te vinden. Het is van Soest die als eerst met een aantal combinaties probeert te komen. In een teleurstellende eerste ronde lijkt van Soest net iets meer gedaan te hebben om de ronde te winnen.
Ronde 2
De tweede ronde begint iets actiever en het is van Soest die de aanval zoekt en Dehby die op haar beurt probeert te counteren. Dehby lijkt iets beter in haar ritme te komen maar ook van Soest weet af en toe te scoren.
Ronde 3
Ook de derde ronde brengt weinig spektakel. Beide vechters proberen punten te scoren met diverse combinaties. Van Soest lijkt de iets actievere in deze ronde.

Officiele uitslag: Tiffany van Soest via unanimous decision en is hiermee de eerste Super Bantamweight kampioen in Glory 

 

Ismael Londt vs. Jamal Ben Saddik
Collision Super Bout
Heavyweight

Ismael Londt (41-7-1/Glory 3-0-0) is de eerstvolgende die een titelgevecht gaat krijgen tegen Rico Verhoeven. Londt won het Heavyweight Grand Prix toernooi in april van dit jaar. Dit geeft hem de plek om voor de titel te mogen vechten. Daartussen heeft Londt nog een split decision gewonnen van Hesdy Gerges en staat nu het gevecht met Ben Saddik op het programma. Londt heeft nu een win streak van 3 partijen. De laatste keer dat hij verloor was tegen Badr Hari in augustus van vorig jaar.

Jamal Ben Saddik (28-6-0/Glory 5-4-0) is een Marokaans/Belgische hardhitter. Maar liefst 23 van zijn 28 overwinningen wist hij via een KO/TKO te behalen. Saddik win in zijn carriere onder anderen van Rico Verhoeven, Remy Bonjasky en Erol Zimmerman. Op dit moment heeft Saddik een win streak van 2 partijen.
Ronde 1
Londt probeert direct met een overhand rechtse Ben Saddik in verlegenheid te brengen maar deze weet hem te ontwijken. Vervolgens komt Ben Saddik een aantal keer goed door met een jab. Londt werkt veel naar het lichaam van Ben Saddik die op zijn beurt een aantal keer goed doorkomt met zijn jab. De ronde eindigt met een high kick van Ben Saddik die op de dekking van Londt komt.
Ronde 2
Ben Saddik lijkt beter in zijn ritme te komen en komt met een paar combinaties. Londt zoekt minder de combinaties en probeert vaker zijn rechterhoek te gooien. Ben Saddik kan deze tot nu telkens pareren. Ben Saddik is beter in staat zijn combinaties in te leiden. Londt is meer op zoek naar de directe KO.
Ronde 3
De derde ronde gaan beide heren meer in de aanval. Ben Saddik komt weer door met zijn jab en Londt probeert met zijn overhand door te komen. Londt raakt Ben Saddik nadat de scheids en break plaatste. Na een hele korte onderbreking wist Ben Saddik Londt aan te slaan. Na meerdere combinaties lijkt Londt erin te blijven hangen maar een uitstekend geplaatste linkerhoek van Ben Saddik brengt Londt in de slotseconden toch naar het canvas. Londt krijgt acht tellen.

Officiele uitslag Jamal Ben Saddik wint via unanimous decision

 

Nieky Holzken vs. Cédric Doumbé
Glory Welterweight World Title Fight
-77 kilogram

Nieky Holzken (90-11-0/Glory 12-0-0) is de onbetwiste, ongeslagen Welterweight kampioen van Glory. Holzken weet tot nu toe iedere tegenstander zijn wil op te leggen met zijn perfect getimede combinaties en keiharde low kicks. Naast kickboksen is Holzken ook actief in het boksen. Daar heeft hij inmiddels een 11-0 record opgebouwd met 8 KO/TKO.

Cédric Doumbé (56-4-1/Glory 1-1-0) is een uiterst actieve kickbokser. Zijn partij tegen Holzken wordt zijn 12de(!!) van dit jaar. Van de voorgaande 11 wist hij er 10 te winnen. Doumbé heeft pas 2 partijen voor Glory gevochten maar zijn prestaties buiten de Glory heeft de organisatie overtuigd dat hij klaar is om voor de titel te vechten.

Ronde 1
Holzken zet meteen Doumbé onder druk en komt een keer goed door met een jab. Doumbé probeert met lowkicks te counteren. Holzken houdt continu de druk erop maar ook Doumbé probeert met combinaties te verrassen.
Ronde 2
Wederom is het Holzken met de druk maar Doumbé prbeert toch te combineren. Dat lukt een aantal keer aardig. Hilzken probeert vaker het been van Doumbé te bewerken maar ook de Fransman komt beter in zijn ritme. De ronde eindigt met een pratende Holzken en Doumbé die daar op reageert waarna er een korte brawl ontstaat
Ronde 3
Het beeld blijt hetzelfde. Holzken blijft druk zetten en komt nu ook vaker door met zijn harde lowkicks. Doumbé probeert Hozken uit te dagen maar die laat zich vooralsnog niet uit de tent lokken.
Ronde 4
Met combinaties over en weer blijft het tempo hoog. Holzken blijft druk zetten maar Doumbé weet daar goed mee om te gaan. Beide vechters weten vervolgens te scoren zonder dat iemand echt in de problemen kwam.
Ronde 5
Ook in deze ronde blijft het tempo hoog. Holzken lijkt onvermoeibaar en blijft druk zetten. Hij lijkt iets fitter te zijn dan Doumbé en probeert daar ook zijn voordeel uit te halen door Doumbé geen tijd te geven om op adem te komen. Holzken lijkt deze ronde beter gescoord te hebben dan Doumbé

Officiele uitslag: Cédric Doumbé  via split decision en is hiermee de nieuwe Glory Welterweight kampioen 

 

Rico Verhoeven vs. Badr Hari
Glory Collision Headliner
Heavyweight

Rico Verhoeven (49-10-0/Glory 12-1-0) is sinds 2014 Heavyweight kampioen bij Glory. Sindsdien heeft hij zijn titel 5 keer met succes verdedigd. De partij tegen Hari staat zijn titel niet op het spel. Verhoeven staat bekend om zijn uitstekende conditie en scherpe combinaties. Tevens wist hij drie van zijn laatste 5 gevechten voortijdig te eindigen.

Badr Hari (106-12-1/Glory 0-0) staat voor een belangrijk kruispunt in zijn carrière. Wanneer hij weet te winnen van Verhoeven ligt de kickbokswereld weer voor hem open. Hari staat bekend om zijn enorme explosiviteit. Maar liefst 94 van zijn 106 overwinningen wist hij te beslissen op een TKO of KO. Gezien de intense staredown die beide heren hadden tijdens de wegingen lijkt het erop dat het vanaf de eerste seconde vuurwerk zal gaan worden.

Ronde 1
Na een afwachtend begin kwamen zowel Verhoeven als Hari in hun ritme. Verhoeven wist als eerst met een aantal combinaties te komen. Badr bleef rustig en kwam op zijn beurt een aantal keer goed door.
Ronde 2
De ronde begint direct in hoog tempo en Verhoeven begon met wat combinaties. Direct hierna kwam Hari weer terug met een paar jabs. Na een korte clinch waarin Verhoeven een knie plaatste duurde het even voordat beide kemphanen uit elkaar konden. Het bleek al snel dat Hari een blessure aan zijn arm had opgelopen. Hari kon helaas niet verdergaan en moest de scheidsrechter af laten tellen.

Officiële uitslag: Rico Verhoeven via TKO door blessure ronde 2 – 1:21

Leave a Reply

Translate »