breaking news

Line-up ONE: Reign of Kings behoort tot absolute top

July 11th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Line-up ONE: Reign of Kings behoort tot absolute top
ONE Championship
0

Aanstaande vrijdag 27 juli keert de Aziatische promotie terug naar de Mall of Asia Arena van Manila in de Filipijnen. Niemand minder als Kevin Belingon en Martin Nguyen verzorgen hier het main event en hebben als taak de avond te beëindigen met een klapper. Naast deze spectaculaire partij keert ook de Renzo Gracie weer terug naar de kooi. Gracie vecht zijn afscheidspartij tegen de 42-jarige Yuki Kondo. Al met al is dit één van de betere line-ups van de promotie.

Powered by Aiki Budo.

Naast de ONE Featherweight en Lightweight titel, wil Nguyen ook nog een derde titel aan zijn schouder hangen. Omdat de huidige Bantamweight kampioen Bibiano Fernandes niet kan vechten vanwege een enkelblessure, heeft de promotie de interim titel in het leven geroepen. De strijd voor dit goud zal gevochten worden worden tegen Kevin Belingon.

ONE verwelkomt ook twee pioniers voor een legende-partij. Renzo Gracie uit Brazilië is één van de meest gerespecteerde namen in de vechtsport. Tijdens een geweldige carrière won hij van de grootste namen in de sport. Hij zal voor de eerste keer sinds acht jaar terugkeren naar de kooi voor de laatste partij van zijn leven. Het is aan de zwarte bander BJJ Yuki Kondo om hem dit afscheid te geven. Met meer dan 100 professionele wedstrijden zal hij zijn uiterste best doen om te zegevieren.

Daarnaast vecht de 35-jarige Japanse Mixed Martial Arts (MMA) legende Shinya Aoki (40-8) tegen Shannon Wiratchai (9-2) in de Lightweight divisie. Aoki is niet de enige legende die deze avond op het canvas staat. De 51-jarige Renzo Gracie (13-7-1) trekt na bijna 18 jaar zijn handschoenen weer aan voor zijn afscheidspartij. Hij vecht tegen de Japanse vechtsport veteraan Yuki Kondo (60-34-9)

De Chairman en CEO van ONE: Championship, Chatri Sityodtong is zeer enthusiast over de partijen: “With reigning bantamweight king Bibiano Fernandes not available until later this year due to injury, Kevin Belingon and Martin Nguyen will square off for the ONE Interim Bantamweight World Championship. It’s a great match-up between two heavy-handed power punchers, and one that will surely leave fans at the edge of their seats. Don’t miss ONE: REIGN OF KINGS when it hits Manila this July.”

De line-up van Reign of Kings:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »