breaking news

Line-up ONE: Kings & Conquerors aangevuld met nieuwe namen

July 24th, 2017 | by Redactie
Line-up ONE: Kings & Conquerors aangevuld met nieuwe namen
ONE Championship
0

Eerder heeft het grootste sportmedia bedrijf in de Aziatische geschiedenis, ONE Championship een evenement aangekondigd in Macau, China. Opnieuws zal de glamoureuze Cotai Arena van de Venetiaanse Macao het podium verzorgen aan verschillende vechtsportatleten. De avond zal afgesloten worden door de Braziliaanse ONE Bantamweight kampioen Bibiano Fernandes en de Amerikaanse Andrew Leone.

Het co-main event zal verzorgd worden door Kairat Akhmetov uit Kazachstan en Adriano Moraes. Dit gevecht stond oorspronkelijk in de agenda voor ONE: Conquest of Kings, maar is wegens onbekende redenen geannuleerd. Enkele atleten van de kaart zullen nu hier ingeroosterd worden.

Kairat Akhmetov uit Kazachstan is een ongeslagen Mixed Martial Arts vechter met een record van drieëntwintig om nul. De afgelopen zes jaar heeft hij al zijn tegenstander verslagen. Zijn record bewijst dat hij alle disciplines beheerst. Zo heeft hij kracht in beide handen, kent hij een hardnekkig worstelspel en dwingt hij zijn tegenstanders om af te kloppen. Akhmetov kent vijf knock-outs, dertien submissions en vijf decisions in zijn record. Naast dit record draagt hij ook het goud van de ONE: Flyweight titel.

Aan de andere kant van de kooi komt de ONE Flyweight interim kampioen Adriano ‘Mikinho’ Moraes te staan. Hij zal sinds zijn bekroning zichzelf moeten bewijzen, de echte kampioen te zijn. De 28-jarige Braziliaan vocht tijdens ONE Championship 34 in 2015 ook tegen Kairat Akhmetov, echter slaagde hij er niet in om het worstelspel van Akhmetov te hanteren. De jury gaf de partij (Split) aan Akhmetov. Na het ontvangen van de interim-titel heeft Moraes zich bewezen als een waardige kampioen. Zo wist hij Eugene Toquero en Tilek Batyrov beide voor de bel te stoppen. De rematch zal de rechtmatige eigenaar van de Flyweight divisie bepalen. De verwachtingen van de fans zijn torenhoog.

Ook Marcin Prachnio is omgeboekt naardit evenement. Deze Poolse Tatsujin Dojo Deventer/ Tatsujin Dojo Indonesia vechter heeft zijn vorige partij slechts twee weken van tevoren moeten afzeggen door een blessure. Hij stond ingeroosterd om te strijden voor de ONE Middleweight titel en is vervangen door Aung La N Sang.
Prachnio zal nu vechten tegen de veteraan Gilbert Galvao. Dit is een Braziliaanse vechter met een record van negenentwintig om vijf. Galvao heeft gevochten voor promoties als NCF, BOF, Nitrix en SFC.

Naast de bovenstaande namen zal de Finse Toni “Dynamite” Tauru vechten tegen Leandro Issa en staat de 33-jarige Braziliaan Leandro Issa tegenover Toni Tauru. Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Tweet 20

Comments are closed.