breaking news

Line-up ONE: King of the Jungle krijgt vorm

January 17th, 2020 | by Redactie
Line-up ONE: King of the Jungle krijgt vorm
ONE Championship
0

ONE Championship keert op 28 februari 2020 terug naar de Indoor Stadium van Singapore. Het publiek krijgt aan het einde van de avond een Atomweight Kickboxing titelgevecht te zien tussen de kampioen Stamp Fairtex en uitdager Janet Todd. Daarvoor strijdens Sam-A Gaiyanghadao tegen Rocky Ogden voor de Strawweight Muay Thai titel. De promotie heeft enkele ogenblikken geleden de gehele kaart bekend gemaakt. De kaart heeft de naam ONE: King of the Jungle gekregen.

Stamp keert terug naar de ONE Super Series om haar ONE Atomweight wereldtitel te verdedigen. Met een ongeslagen reeks in het Mixed Martial Arts van 4-0 wil ze haar CV uitbreiden met andere disciplines. Zo weet ze met haar 22-jarige leeftijd de wereld te veroveren en het publiek te betoveren met haar opvallende vechtstijl en charme.
Stamp kwam voor het laatste in actie tijdens ONE: A New Dawn waar ze Puja Tomar versloeg met een technische knock-out in de eerste ronde.

Tegenover haar komt de tweevoudig Pan-American Muay Thai kampioen te staan. Todd kreeg al eerder een kans maar wist na vijf rondes de jury niet te overtuigen de sterkste te zijn. Desondanks de tegenslag bleef Todd de zwaarste test voor Stamp tot nu toe. De twee willen hun epische strijd hervatten en verwachten ook af te sluiten met een knaller.

Tijdens het co-main event van de avond vecht de Thaise regerende ONE Strawweight kickboxing kampioen, Sam-A Gaiyanghadao tegen de Australische Rocky Ogden. De winnaar zal het goud van de ONE Strawweight Muay Thai divisie ontvangen.

De kaart:

Main Event
ONE Atomweight Kickboxing World Championship
Stamp Fairtex (C) vs Janet Todd
Kickboxing: 52.2kg

Co-Main Event
ONE Strawweight Muay Thai World Championship
Sam-A Gaiyanghadao (C) vs Rocky Ogden
Muay Thai: 56.7kg

Main Card
Amir Khan vs Kimihiro Eto
Mixed Martial Arts: 77.1kg

Yoshihiro Akiyama vs Sherif Mohamed
Mixed Martial Arts: 83.9kg

Mei Yamaguchi vs Meng Bo
Mixed Martial Arts: 52.2kg

Lead Card
Troy Worthen vs Mark Fairtex Abelardo
Mixed Martial Arts: 65.8kg

Honorio Banario vs Shannon Wiratchai
Mixed Martial Arts: 70.3kg

Tiffany Teo vs Ayaka Miura
Mixed Martial Arts: 56.7kg

Ritu Phogat vs Wu Chiao Chen
Mixed Martial Arts: 52.2kg

Hiroki Akimoto vs Azwan Che Wil
Kickboxing: 63.5kg

Adrian Mattheis vs Hexigetu
Mixed Martial Arts: 56.7kg

Radeem Rahman vs Jeff Chan
Mixed Martial Arts: 65.8kg

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.