breaking news

Lightweight titelgevecht tussen Paddy Pimblett vs. Søren Bak voor Cage Warriors 96

June 1st, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Lightweight titelgevecht tussen Paddy Pimblett vs. Søren Bak voor Cage Warriors 96
Cage Warriors
0

Paddy Pimblett en Søren Bak zullen de avond afsluiten van Cage Warriors 96. Het evenement wordt op 1 september 2018 georganiseerd in de Echo Arena van Liverpool, Engeland en wordt uitgezonden op UFC Fight Pass. Daarnaast stapt Lee Chadwick weer op het canvas om zijn Middleweight titel te verdedigen tegen een nog onbekende tegenstander.

De 23-jarige Pimblett heeft zich recent weer bewezen na een verliespartij van Nad Narimani. Hij wist tijdens Cage Warriors 90 spectaculair te winnen met een flying triangle submission in de tweede ronde en verbeterde zijn record naar 14 om 2.
Tegenover hem komt de sterke Deense vechter Søren Bak te staan. Bak is en 25-jarige vechter met een professioneel record van 10 om 1. Hij won recent van Martin Stapleton en Alexander Jacobsen en heeft in zijn loopbaan slechts twee partijen aan de jury gegeven.

Pimblett spreekt over de partij: “Now I know I’m finally fighting Søren it’s even better. He’s going to feel it when he walks out come September first. I told you pal, you’re getting slapped up even more for the cheek. Hope you’re ready to get your head jabbed off, because I’m going viking hunting.”

De poster van het evenement:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »