breaking news

Light-Heavyweight John Allan verbindt zich aan de UFC

July 2nd, 2019 | by Marcel Dorff
Light-Heavyweight John Allan verbindt zich aan de UFC
UFC
0

De UFC heeft een nieuwe aanwinst voor haar levendige lightheavyweight divisie gevonden. De 26-jarige Braziliaan John Allan maakt de overstap naar de UFC, zo wist MMAFighting’s Guilherme Cruz te melden. 

Een bekende van de UFC

John Allan is geen onbekende van de UFC. Afgelopen augustus tijdens de Contender Series probeerde Allan al een contract naar de UFC te verdienen. Dat liep helaas op niets uit omdat hij verloor via submission van Vinicius Moreira. Laatstgenoemde wist zich dus wel van een UFC contract te verzekeren maar verloor zijn eerste twee partijen in de UFC van Alonzo Menifield en Eryk Anders, beide via knock-out.

LFA

Op het eerste oog leek het er op dat Allan bij LFA zou tekenen. De Braziliaanse promotie waar hij voor vocht (Future MMA) heeft een samenwerkingsverband met LFA. Uiteindelijk was het niet LFA maar de UFC die er vandoor ging met ”The Hunter”. Hij heeft een record van 13-5 en heeft een mooie toekomst voor zich.

Lightheavyweight divisie

De 205 pond divisie van de UFC staat er beter voor dan ooit. Echter kent de divisie een hele dominante kampioen. Recentelijk maakte ook nog een aantal grote namen de overstap van de 185 pond divisie naar de 205 pond divisie, zoals Luke Rockhold, Chris Weidman en Thiago Santos. Laatstgenoemde neemt het komende zaterdag tijdens UFC239 op tegen de kampioen Jon Jones.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

 

 

 

Comments are closed.

Translate »