breaking news

Liam McGeary nu tegen Bubba McDaniel op Bellator 185

October 4th, 2017 | by Stefan Van Erp
Liam McGeary nu tegen Bubba McDaniel op Bellator 185
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft snel een vervanger gevonden voor de geblesseerde King Mo om het tegen Liam McGeary op te nemen. Voormalig UFC vechter Bubba McDaniel is nu de aangewezen persoon om op het te nemen tegen McGeary. Het gevecht vindt plaats op 20 oktober in de Mogehan Sun Arena in Connecticut, Verenigde Staten. 

Liam McGeary (MMA 12-2/Bellator 9-2) is de voormalig Bellator Light Heavyweight kampioen. McGeary, geboren en getogen in Engeland is in bezit van de bruine band BJJ. In 2010 maakte hij zijn debuut in het professionele MMA. In zijn tweede partij wist hij meteen beslag te leggen op de ICO British Light Heavyweight titel. Daarna stapte McGeary over naar Bellator waar zijn zegereeks voortduurde tot november van vorig jaar. In een partij die de volle 5 ronden duurde kwam McGeary tekort tegen Phil Davis via een unanimous decision. McGeary herstelde zich met een overwinning op Brett McDermott via TKO maar verloor zijn laatste partij tegen Linton Vassell via een arm-triangle choke.

Bubba McDaniel (MMA 28-10/Bellator 3-1) is een 34-jarige Amerikaan die uitkomt voor team JacksonWink uit Albuquerque. McDaniel vecht sinds 2005 op professioneel niveau en kwam onder anderen uit voor FCF, KOTC en UFC. McDaniel vocht in 2009 voor het eerst voor Bellator met een overwinning op William Chris Spicer. Daarna kwam hij met een omweg weer voor Bellator te vechten in 2014. McDaniel vocht zijn laatste partij voor Bellator in 2015 met een overwinning op Kenyon Jackson. Daarna vocht McDaniel in april van dit jaar nog tegen Juan Torres voor Strike League.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »