breaking news

LFA keert terug naar South Dakota voor LFA 19

July 25th, 2017 | by Marcel Dorff
LFA keert terug naar South Dakota voor LFA 19
LFA
0

Eerder vandaag maakte de LFA organisatie bekend dat het op 18 Augustus 2017 terug zal keren naar Sioux Falls, South Dakota. De LFA zal in het Sanford Pentagon haar negentiende evenement gaan organiseren. Het Main Event zal worden verzorgd door UFC veteraan David Michaud en het Braziliaanse ”powerhouse” Ciro Rodrigues.

David Michaud (MMA 11-3/LFA 1-0) is een van de meest getalenteerde en gevestigde namen uit South Dakota. Geboren en getogen in Pine Ridge, South Dakota Michaud won een titel in het worstelen voor de Pine Ridge High School tijdens zijn laatste jaren. Michaud vervolgde zijn worstelcarrière op NCAA Division I level voor South Dakota State University (SDSU). Vervolgens maakte Michaud door overstap naar het MMA. Michaud was een van de deelnemers aan het zestiende seizoen van The Ultimate Fighter en vocht in totaal driemaal voor de UFC. Nadat Michaud de UFC verliet vocht hij driemaal, waarvan eenmaal voor de LFA organisatie. Michaud won dat gevecht tegen Jake Lindsey via TKO in de derde ronde. The MMA LAB vechter mag nu in zijn thuisstaat het Main Event van LFA 19 voor zijn rekening nemen.

Ciro Rodrigues (MMA 20-7/LFA 0-0) maakt zijn debuut in de Verenigde Staten. De getalenteerde Braziliaan is al sinds 2006 professional en vocht al zijn gevechten in zijn thuisland Brazilië. ”Bad Boy” debuteerde al op 17-jarige leeftijd. De Nova União vechter pakte in 2015 een van de meest prestigieuze titels in het MMA in Brazilië, namelijk de Jungle Fight titel. Echter was hij die titel tijdens zijn eerste verdediging wel weer meteen kwijt. Rodrigues won zeven van zijn laatste acht wedstrijden in de laatste vier jaar, en krijgt nu eindelijk de kans om ook buiten Brazilië furore te maken.

De LFA organisatie maakte eveneens nog een Welterweightgevecht bekend tussen voormalig Prize FC Kampioen Marcus Edwards (MMA 12-5/LFA 0-1), en promotionele debutant Clarence Jordan (MMA 9-3-1/LFA 0-0-0).

Comments are closed.

Translate »