breaking news

LFA 52 zal plaatsvinden in Belton, Texas met Ray Rodriguez en Chris Gutierrez als Main Event

September 23rd, 2018 | by Redactie
LFA 52 zal plaatsvinden in Belton, Texas met Ray Rodriguez en Chris Gutierrez als Main Event
LFA
0

Op 19 Oktober 2018 zal het 52ste evenement van de LFA organisatie plaatsvinden. Dit maakte CEO Ed Soares via een officieel persbericht bekend. LFA strijkt neer in Belton, Texas waar het in het Bell County Expo Center voor het eerst in het bestaan van de organisatie een evenement zal organiseren. Het Main Event zal een Bantamweight gevecht zijn tussen Ray Rodriguez en Chris Gutierrez. Voor de rest maken ook Cee Jay Hamilton, Jonathan Martinez en Puna Soriano deel uit van de card.

Lees hieronder verder.

Ray Rodriguez (13-4) startte zijn Pro-MMA carrière in 2012. De uit Texas afkomstige Ray “The Judge” is een bekende naam in het regionale Amerikaanse circuit. Rodriguez vocht onder meer voor organisaties als Legacy FC, Fury FC en Hero FC. In 2015 pakte hij de titel bij de Rocks Xtreme MMA organisatie. Rodriguez kwam eenmaal eerder uit voor de LFA organisatie. In Maart 2017 werd gewonnen van Rivaldo Junior via Split Decision. Rodriguez kwam ook nog tweemaal uit met succes voor de Combate Americas organisatie. Rodriguez zet tegen Gutierrez zijn winstreak van acht partijen op het spel.

Chris Gutierrez (11-2-1) maakte na een zeer succesvolle amateur carrière in 2013 de overstap naar de professionals. In zijn vijfde pro gevecht maakte Gutierrez zijn debuut voor Bellator MMA. Dat debuut wist hij met succes via KO in de eerste ronde te beëindigen. Gutierrez wist vervolgens een winstreak van vijf gevechten aan elkaar te rijgen met twee titels in verschillende organisaties tot gevolg. Tijdens die vijf gevechten werd onder meer van UFC veteraan Aaron Phillips gewonnen en van de sterke Timur Valiev. Vervolgens verloor Gutierrez de rematch tegen Valiev en van UFC veteraan Jerrod Sanders. Inmiddels heeft Gutierrez weer een winstreak van twee gevechten. Zo won hij via Split Decision in zijn LFA debuut tegen Mario Israel en won hij ook in een andere organisatie van Jimmy Flick.

Bekijk hieronder de overige partijen.

Flyweight Bout (125 lb)
– Jonathan Martinez (9-1) vs. Cee Jay Hamilton (13-6)
Heavyweight Bout (265 lb)
– Vernon Lewis (5-3) vs. Jeremy Hardy (6-3)
Lightweight Bout (155 lb)
– Le’Ville Simpson (8-3) vs. Kolton Englund (6-2)
Middleweight Bout (185 lb)
– Jhonoven Pati (4-1) vs. Puna Soriano (4-0)
Women’s Strawweight Bout (115 lb)
– Itzel Esquivel (3-2) vs. Vanessa Demopoulos (1-0)
Featherweight Bout (145 lb)
– Cameron Graves (7-2) vs. Peter Stanonik (5-4)

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »