breaking news

LFA 43 & 44 aangekondigd voor laatste twee weken van Juni

May 23rd, 2018 | by Marcel Dorff
LFA 43 & 44 aangekondigd voor laatste twee weken van Juni
LFA
0

De LFA organisatie heeft zojuist haar 43ste en 44ste evenement aangekondigd. Op 22 Juni 2018 zal de LFA een evenement houden in het Beaumont Civic Center te Beaumont, Texas. Tijdens het Main Event neemt voormalig titeluitdager Brendan Allen het op tegen Larry Crowe in de Middleweight divisie. Eveneens kondigde LFA ook een evenement aan voor 29 Juni 2018 in het Comerica Theatre te Phoenix, Arizona. De Australiër Matthew Frincu treft Christian Aguilera in het Welterweight Main Event.

LFA 43

Tijdens LFA 43 zal Brandon Allen terugkeren in de LFA Cage. Allen kwam viermaal eerder voor LFA uit met verdeeld succes. De voormalig Valor Fights Kampioen won van Jon Kirk en Chris Harris, echter ging partijen tegen Eryk Anders en Anthony Hernandez verloren. Beide titelgevechten die verloren werden via Unanimous Decision. Allen treft tijdens LFA 43 Larry Crowe. Crowe maakte in November 2017 zijn debuut voor LFA en won via Split Decision van Bilal Williams. Crowe maakte furore in de Legacy Fights organisatie (Legacy Fights & RFA fuseerden begin 2017 tot de LFA) waar hij tweemaal voor de titel vocht. Echter wist hij deze niet te bemachtigen.

Verder maakte de LFA nog twee Featherweight gevechten bekend voor het evenement. De ongeslagen Jake Heffernan treft Peter Stanonik, en Kolton Englund krijgt te maken met Juan Gonzalez. Eveneens zijn ook de dames van de partij. Itzel Esquivel treft Desiree Yanez in de Strawweight divisie. Terwijl in de Lightweight divisie Cameron Graves stuit op Jordan Titoni. Tot slot treft Jeremy Hardy in de Heavyweight divisie de ongeslagen Joel Moore.

LFA 44

Tijdens LFA 44 maakt de Australiër Matthew Frincu zijn terugkeer. ”The Thunder from Down Under” zal voor de vijfde keer zijn opwachting gaan maken voor de LFA organisatie. Frincu won zijn eerste twee partijen tegen Chris Hocum en Maycon Mendonca, maar ging vervolgens KO tegen de inmiddels door de UFC gecontracteerde Curtis Millender. Frincu won echter zijn laatste gevecht tegen de op dat moment ongeslagen Roman Alcantar, en zal het nu moeten opnemen tegen Christian Aguilera. Aguilera wordt gezien als een zeer groot talent, hetgeen wat hij bewees tijdens zijn twee optredens voor de LFA organisatie. Zo werd begin 2018 Maycon Mendonca via KO verslagen, en pakte Aguilera wederom een KO overwinning in Maart tegen de ongeslagen Ricardo Seixas.

Ook werd er door de LFA nog een partij in de Bantamweight divisie toegevoegd die zal dienen als Co-Main Event. Tweemalig DWTNCS veteraan Casey Kenney zal voor de derde keer zijn opwachting maken voor de LFA organisatie, hij stuit op Roman Salazar. Salazar is de Iron Boy MMA Kampioen en voormalig UFC vechter. Salazar zal zijn debuut maken voor de LFA organisatie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »