breaking news

LFA 42 : Krantz vs. Kayne op 8 Juni 2018 in Branson, Missouri

May 10th, 2018 | by Marcel Dorff
LFA 42 : Krantz vs. Kayne op 8 Juni 2018 in Branson, Missouri
LFA
0

De LFA organisatie heeft zojuist het 42ste evenement aangekondigd. Derrick Krantz zal het in de Welterweight divisie gaan opnemen tegen Kassius ”Kayne” Holdorf. Het evenement zal plaatsvinden op 8 Juni 2018 in het Branson Convention Center te Branson, Missouri. Krantz is de voormalig Kampioen van de organisatie, maar raakte in zijn meest recente partij zijn titel kwijt. Kayne maakt voor de tweede keer zijn opwachting na een succesvol debuut. 

Lees hieronder verder voor meer informatie over de card.

Derrick Krantz heeft meer dan dertig gevechten op zijn record staan. Hij vocht vooral veel voor de Legacy FC organisatie, waar hij ook de titel wist te pakken. Echter fuseerde de Legacy FC organisatie met de RFA en ontstond de gloednieuwe LFA organisatie. Krantz pakte in zijn tweede gevecht voor de LFA de titel door Ben Neumann te verslaan. Krantz kwam echter te kort via Split Decision tegen James Nakashima (de huidige kampioen). Kassius Kayne daarentegen vocht pas eenmaal voor de LFA. Kayne vocht vooral voor de RFA organisatie en Victory FC organisatie. Bij die laatste won hij de titel door Maki Pitolo via KO te verslaan. Kayne debuteerde voor de LFA in 2017 met een TKO overwinning in de tweede ronde tegen Jordon Larson.

Ook Jaleel Willis zal zijn opwachting maken tijdens LFA 42. De Amerikaan vocht vooral voor de Summit FC en de V3 Fights organisaties. Daar wist hij in een tijdsbestek van drie jaar tijd in totaal zesmaal te winnen. Willis maakte ook nog uitstapjes naar de WSOF en Bellator organisaties. Ook daar pakte hij de winst. Onder meer Chauncey Foxworth en Omar Johnson werden verslagen. Willis maakte in Februari 2018 zijn debuut voor de LFA tegen Kyle Stewart. Stewart bleef ongeslagen en won via Unanimous Decision en bracht Willis daarmee zijn eerste verliespartij in zijn carrière toe. Willis staat op 8 Juni tegenover Cheljean Erwin-Davis. Erwin-Davis is afkomstig uit New Jersey en begon zijn Pro-MMA carrière in 2013 bij de sterke CFFC organisatie. Daar wist hij twee van in totaal drie partijen in winst om te zetten. Vervolgens vocht Erwin-Davis onder meer twee partijen voor Bellator MMA. Beide partijen werden gewonnen waaronder een overwinning tegen TUF veteraan Adam Cella. Erwin-Davis zal zijn LFA debuut gaan maken.

Tot slot werden ook nog de volgende partijen toegevoegd.
– Charles Johnson vs. Andrew Kimzey
– Julius Anglickas vs. Erick Murray
– Mike Breeden vs. Lucas Clay

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »