breaking news

LFA 40 & 41 aangekondigd inclusief ”Title Unification Fight”

April 12th, 2018 | by Marcel Dorff
LFA 40 & 41 aangekondigd inclusief ”Title Unification Fight”
LFA
0

De LFA organisatie heeft twee nieuwe evenementen aangekondigd. Op 25 Mei 2018 zal in The Bomb Factory te Dallas, Texas het 40ste evenement van de organisatie plaatsvinden. Tijdens het Main Event staat een zogeheten ”Title Unification Fight” op het programma tussen Featherweight Kampioen Kevin Aguilar en Interim Featherweight Kampioen Thanh Le. Eveneens werd ook LFA 41 aangekondigd voor 1 Juni 2018 in het Mystic Lake Casino Hotel in Prior Lake, Minnesota. Tijdens het Main Event zal Thiago Moises het opnemen tegen Jeff Peterson in de Lightweight divisie.

Lees hieronder verder.

LFA 40 : Aguilar vs. Le

Het gevecht tussen Kevin Aguilar en Thanh Le zal dan eindelijk plaats gaan vinden. Aguilar is een van de beste vechters van de LFA organisatie. Met een 13-1 record is het opvallend dat de grotere organisaties nog niet bij de Amerikaan hebben aangeklopt. Aguilar was voordat Legacy FC (samen met RFA) fuseerde naar de nieuwe LFA organisatie de Kampioen. Ook bij de LFA organisatie zette hij zijn goede prestaties voort. Aguilar won de allereerste LFA titel tegen Damon Jackson, en verdedigde de belt eenmaal tegen Justin Rader. Hij zal nu de belt voor de tweede keer gaan verdedigen, en dat zal moeten gebeuren tegen interim Kampioen Thanh Le. Le werd bekend bij het grote publiek tijdens TUF 22. Echter kwam Le niet ver in dat seizoen. Le debuteerde met een TKO overwinning voor de LFA organisatie. Vervolgens deed hij mee aan de DWTNCS om een UFC contract te veroveren. Le won het gevecht via een spectaculaire Headkick KO in de tweede ronde. Echter kreeg Le geen contract. Le won de Interim titel vervolgens bij de LFA organisatie door Bobby Moffett via TKO in de tweede ronde te stoppen.

Dit zijn de andere gevechten die zijn bekend gemaakt voor LFA 40.
– Damon Jackson (14-2-1) vs. Jeremy Spoon (23-1)
– Levi Mowles (8-3) vs. Rey Trujillo (24-20)
– Miles Johns (6-0) vs. TBA
– Ramiz Brahimaj (6-0) vs. Evan Cutts (8-3)
– Austin Lingo (3-0) vs. TBA
– Hailey Cowan (0-0) vs. Victoria Leonardo Mason (0-0)

LFA 41 : Moises vs. Peterson

Thiago Moises is een 23-jarige Braziliaan en staat bekend als een immens talent. Moises startte zijn Pro-MMA carrière in 2012. Na vijf overwinningen in Brazilië verhuisde hij naar de Verenigde Staten. Tijdens zijn zesde partij verloor Moises van Jason Knight. Vervolgens zette Moises een winstreak neer van vier gevechten, dit leverde hem onder meer de RFA titel op. Tijdens zijn debuut voor de nieuwe LFA organisatie ging het echter mis. Moises verloor van Lightweight Kampioen Robert Watley via Unanimous Decision, en zal tegen Jeff Peterson zijn eerste overwinning voor de LFA organisatie moeten pakken. Jeff Peterson had met vier verliespartijen in zijn eerste zeven gevechten een ongelooflijk moeilijke start van zijn MMA carrière. Echter is Peterson inmiddels een van de sterkhouders binnen de LFA organisatie. Peterson heeft inmiddels een winstreak van zes gevechten, en wist zijn in totaal drie gevechten voor de LFA organisatie allemaal te winnen. Zo werden Bobby Lee, Brandon Jenkins & Mike Richman allen verslagen.

Dit zijn de andere gevechten die zijn bekend gemaakt voor LFA 41.
– Killys Mota (10-0) vs. Bobby Lee (8-1)
– Nate Jennerman (11-3) vs. Kevin Croom (18-8)
– Ben Neumann (12-5) vs. Bobby Cooper (14-7)
– Raufeon Stots (9-1) vs. Emeka Ifekandu (6-0)

Comments are closed.

Translate »