breaking news

LFA 23 in Bossier City, Louisiana bevat twee titelgevechten inclusief Andrea Lee

August 25th, 2017 | by Marcel Dorff
LFA 23 in Bossier City, Louisiana bevat twee titelgevechten inclusief Andrea Lee
LFA
0

De LFA organisatie heeft zelf haar 23ste evenement nog niet aangekondigd, echter deed een van hun Kampioenen dit wel al. Uit de poster valt op te maken dat LFA Women’s Flyweight Kampioene Andrea Lee op 22 September 2017 haar titel zal verdedigen tijdens het Main Event. Haar tegenstandster is nog niet bekend. Eveneens zal Derrick Krantz zijn Welterweight titel op het spel zetten tegen James Nakashima. De gevechten vinden plaats in het Horseshoe Casino & Hotel te Bossier City, Louisiana.

Andrea Lee (MMA 7-2/LFA 1-0) is een zeer bekend gezicht in het vrouwen MMA. De Amerikaanse vecht afwisselend voor de Invicta FC organisatie en de LFA organisatie. Lee heeft in Invicta FC een record van 4-2 met onder meer overwinningen tegen Rachel Ostovich en Liz Tracy. Lee won in 2015 tijdens haar debuut voor de Legacy FC organisatie meteen de titel door via Armbar Submission in de derde ronde Ariel Beck te verslaan. Doordat Legacy FC vervolgens werd opgeheven door de fusie met de RFA organisatie ontstond er de nieuwe LFA organisatie. Lee mocht meteen voor de titel vechten tegen Heather Bassett. Opnieuw pakte Lee via Armbar Submission in de derde ronde de titel. Lee zou vervolgens haar titel verdedigen tegen de Braziliaanse Davina Maciel, maar doordat Maciel geen visum kreeg zou het gevecht niet doorgaan.

Derrick Krantz (MMA 20-9/LFA 2-0) is inmiddels al negen jaar actief als Pro-MMA vechter. Krantz wist zich in een tijdsbestek van drie jaar op te werken met een 12-3 record richting de Bellator organisatie. Krantz vocht tweemaal voor Bellator. Zo won hij zijn debuut van Eric Scallan, maar ging het vervolgens mis tegen Andrey Koreshkov (de latere Kampioen, maar wie wist dat destijds). Krantz ging naar de Legacy FC organisatie waar hij na een stroeve start in 2015 voor de titel mocht vechten. Krantz won de titel in de derde ronde via TKO tegen UFC veteraan Brock Larson. Echter was Krantz vijf maanden later zijn titel meteen kwijt. Inmiddels UFC vechter Alex Morono was in de eerste ronde te sterk voor Krantz. Krantz won vervolgens zijn laatste wedstrijd voor de Legacy FC organisatie. Hierna fuseerde Legacy FC met RFA in de nieuwe LFA organisatie. Tijdens zijn debuut voor de LFA organisatie versloeg Krantz zijn tegenstander Hayward Charles via Unanimous Decision. Hierdoor mocht hij voor de allereerste titel van de organisatie vechten tegen Ben Neumann. Krantz versloeg Neumann via TKO in de tweede ronde, en mag nu voor het eerst zijn titel gaan verdedigen.

James Nakashima (MMA 7-0/LFA 1-0) is een ongeslagen vechter die sinds 2015 actief is in het Pro-MMA circuit. Nakashima verdiende zijn sporen in de RFA organisatie. The MMA Lab vechter had in deze organisatie een record van 5-0 met onder andere overwinningen tegen Chance Rencountre, Brad Darrington en Dez Hill. Nadat de LFA promotie werd gevormd uit de Legacy FC en RFA promoties vocht Nakashima in Mei van dit jaar tegen LaRue Burley. Nakashima won voor de zevende keer in zijn carrière via Unanimous Decision, en mag nu voor de titel vechten tegen Derrick Krantz.

Comments are closed.

Translate »