breaking news

LFA 21 & LFA 22 officieel voor Missouri en Colorado

August 3rd, 2017 | by Marcel Dorff
LFA 21 & LFA 22 officieel voor Missouri en Colorado
LFA
0

De LFA organisatie heeft vandaag twee evenementen aangekondigd die zullen plaatsvinden begin September. Zo zal de LFA op 1 September 2017 neerstrijken in Branson, Missouri waar het in het Branson Convention Center het evenement LFA 21 : Noblitt vs. Branjão zal tentoonstellen aan het publiek. Een week later zal de LFA neerstrijken in Broomfield, Colorado waar in het 1STBANK Center het evenement LFA 22 : Heinisch vs. Perez zal worden gehouden. Dit gevecht zal gaan om de Middleweight titel.

Lees hieronder meer over beide evenementen. 

LFA 21 : Noblitt vs. Branjão 

Het Main Event zal gaan tussen twee ongeslagen Light-Heavyweight vechters. Kyle Noblitt neemt het op tegen Antonio Paulo Branjão. Noblitt maakt zijn debuut voor LFA. De Amerikaan is in 8 Pro-MMA partijen nog altijd ongeslagen. Dit geldt eveneens voor zijn tegenstander Branjão, die met een 4-0 record ook nog nooit heeft verloren. Branjão maakt eveneens zijn LFA debuut, en ook zijn debuut in de VS. De Braziliaan vocht tot nog toe viermaal in Brazilië. Alle partijen werden via KO gewonnen.

Op het Co-Main Event zal Katy Collins vechten tegen een nog onbekende opponente. Collins komt uit Branson, Missouri waardoor dit een soort van ”Backyard” gevecht voor haar zal zijn. Collins vocht driemaal voor Bellator MMA, en heeft een respectabel record van 7-2. Vorige maand versloeg ze tijdens Bellator 181 Bruna Vargas via Unanimous Decision. Collins maakt haar LFA debuut, maar vocht eerder al eens voor de RFA organisatie. RFA & Legacy FC zijn dit jaar samen verder gegaan onder de LFA banner. Het gevecht vind overigens plaats in de Flyweight divisie.

Tot slot werd er ook nog een derde partij bekend gemaakt. TJ Brown neemt het in de Lightweight divisie op tegen Trey Ogden. Brown maakt zijn debuut voor de LFA organisatie. Brown heeft een 9-4 record, en vocht wel driemaal voor de RFA organisatie. Echter driemaal zonder succes. Trey Ogden komt uit Missouri, en staat bekend als een zeer groot talent. Ogden heeft onder meer voor Bellator MMA gevochten, en ook voor de Victory FC organisatie. Met een record van 8-1 heeft men hoge verwachtingen.

LFA 22 : Heinisch vs. Perez 

Het Main Event van LFA 22 zal gaan tussen twee ongeslagen vechters. Ian Heinisch en Markus Perez zullen strijden voor de LFA Middleweight Titel. Heinisch heeft een 8-0 record en maakte eerder dit jaar zijn debuut voor LFA tegen Lucas Rota. Heinisch besliste het gevecht vroeg in de eerste ronde via een Shoulder Lock Submission, en mag nu gaan proberen de titel te pakken. Zijn tegenstander Markus Perez is een van de grootste talenten uit Brazilië. Perez versloeg in zijn laatste twee gevechten de UFC veteranen Paulo Thiago en Ildemar Alcantara, en mag nu bij zijn LFA debuut proberen meteen de titel te pakken.

Tijdens het Co-Main Event zullen we voor de laatste maal Gilbert Smith in de kooi zien. De TUF 17 & TUF 25 veteraan loopt al een aantal jaren mee binnen het MMA. Na zijn laatste (niet officiële) gevecht tijdens TUF 25 liet Smith weten het genoeg te vinden en ermee te stoppen. Smith kwam echter terug op zijn beslissing waardoor LFA hem nu de kans geeft om op een waardige manier afscheid te nemen van zijn geliefde sport. Andrew Kapel zal op 8 September 2017 de man zijn die de ”Retirement Party” van Smith zal willen verstoren. De Minnesota Martial Arts Academy vechter maakt zijn LFA debuut, en zal een goede indruk willen achter laten.

Tot slot werd er ook nog een Strawweight gevecht aan de card toegevoegd. Maycee Barber die haar Pro-MMA debuut maakte in Juni tegen Itzel Esquivel, neemt het op tegen Mallory Martin. Beide dames komen uit Colorado. Martin heeft een record van 1-1, ze won haar MMA debuut in 2016 van Heqin Lin, maar kwam eerder dit jaar in Invicta FC te kort tegen de ongeslagen IJslandse Sunna Ranveig Davidsdottir.

Comments are closed.

Translate »