breaking news

Levels Fight League start in Amsterdam met Leblanc vs. Joey Berkenbosch

April 12th, 2021 | by Lennart Van Arendonk
Levels Fight League start in Amsterdam met Leblanc vs. Joey Berkenbosch
Combat Sports
0

Op 30 mei start Levels Fight League (LFL) in Amsterdam met een spectaculaire Mixed Martial Arts (MMA) partij tussen Julien Lebanc (5-1) en Joey Berkenbosch (4-1). Het evenement zal live te bekijken zijn via een online pay-per-view stream op FITE.tv en laat vanwege het coronavirus Covid-19 geen publiek toe in de arena.

Levels Fight League moet dankzij Donovan Panayiotis en Bart Deuss, een gevestigde naam worden in zowel de Nederlandse als de wereldwijde MMA wereld. Tijdens de evenementen komen zowel amateur als professionele vechters in actie om te strijden voor de winst.

Het eerste evenement krijgt zeven professionele wedstrijden en een amateur-undercard. Hierop zit een aftrap voor een speciale serie die zal worden gehouden over verschillende evenementen. De wereldberoemde Tristar Gym in Le Triangle Borough in Montreal, Quebec, Canada, zal ook een rol gaan spelen. Later meer!

Berkenbosch is inmiddels een bekende naam binnen de Nederlandse vechtsportwereld en kent naast zijn rijke amateurcarrière verschillende spectaculaire partijen bij onder andere SLAMM Almere’s Finest, Brave CF, Fight Club Den Haag en WFL. Daarnaast vertegenwoordigde hij Nederland tijdens een groot internationeel sportevenement voor politie en brandweermensen. Zo won hij tijdens de World Police and Fire (WFGP) in Los Angeles, Verenigde staten de bronze medaille in de 97 kilogram klasse met worstelen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »