breaking news

Leon Edwards vs. Khamzat Chimaev gecanceld, twee gevechten toegevoegd aan 20 januari card

December 29th, 2020 | by Marcel Dorff
Leon Edwards vs. Khamzat Chimaev gecanceld, twee gevechten toegevoegd aan 20 januari card
UFC
0

Het Main Event tussen Leon Edwards en Khamzat Chimaev dat op 20 januari aanstaande gepland stond is gecanceld. De Tsjetsjeense Zweed heeft zich om onbekende redenen teruggetrokken. De UFC is op zoek naar een vervanger om het op te nemen tegen Leon Edwards in de Welterweight divisie. Het gecancelde Main Event kwam aan het licht nadat een UFC ESPN bout-sheet was gevonden waarop de gevechten stonden zonder de naam van Chimaev.

Eveneens stonden op deze sheet nog twee partijen die niet waren aangekondigd. Wij van MMA DNA hebben beide gevechten weten te bevestigen. In de Lightweight divisie maakt Mike Davis zijn opwachting tegen nieuwkomer Mason Jones. In Europa zullen de ogen gericht zijn op Cage Warriors “champ-champ” Mason Jones. Eveneens zal ook Dalcha Lungiambula zijn opwachting maken in de Middleweight divisie. Hij treft de Australiër Isi Fitikefu.

Tot slot stond ook nog een partij tussen Brian Kelleher en Ricky Simon op deze bout-sheet. Deze partij zou gepland staan voor 16 januari en niet voor 20 januari. Beide kampen bevestigen aan ons dat de partij nog altijd op 16 januari staat en dat de info op het blaadje incorrect is. Eveneens is ook de partij tussen Carlos Condit en Matt Brown van de 20 januari card verdwenen. Over deze partij geen verdere info op dit moment.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »