breaking news

Lena Ovchynnikova tegen Alejandra Lara tijdens Bellator 189 in Florence

September 27th, 2017 | by Stefan Van Erp

Lena Ovchynnikova gaat de Colombiaanse Alejandra Lara verwelkomen in Bellator. Dit gaat gebeuren tijdens Bellator 189 op 9 december aanstaande in het Nelson Mandela Forum in Florence, Italië. Het gevecht zal plaatsvinden in de Flyweight divisie.

Lena Ovchynnikova ( 12-4/Bellator 2-1) is een 30-jarige Oekraïense die haar oorsprong in het kickboksen heeft. Zij combineerde sinds 2009 beide sporten met elkaar waardoor het wel eens voorkwam dat zij binnen anderhalve maand een kickboks partij en MMA partij gepland had staan. Ovchynnikova merkte dat dit niet ten goede kwam aan haar resultaten en heeft nu sinds 2015 geen kickboks partij meer gevochten en zich volledig gefocust op MMA. In 2016 maakte zij haar debuut voor Bellator met een verliespartij tegen Rebecca Ruth via een Unanimous Decision. Daarna won Ovchynnikova haar twee opvolgende partijen tegen respectievelijk Karla Benitez (Decision) en Helen Harper (TKO).

Alejandra Lara (6-1/Bellator 0-0) is een 23-jarige Colombiaanse die bekend staat om haar attractieve vechtstijl. Lara heeft meerendeel van haar partijen gevochten voor de promotie SFC en wist zich op die manier in de kijker te vechten bij Bellator. Opvallend is dat Lara 5 van haar 6 overwinningen voortijdig wist te beslissen. Zo won zij driemaal via een TKO en tweemaal via een Submission. Lara komt uit voor Combat Training Club uit Colombia. Haar gevecht in Florence wordt het eerste gevecht in Europa voor Lara.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »