breaking news

Lauren Murphy heeft nieuwe tegenstandster in Liliya Shakirova

October 16th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Lauren Murphy heeft nieuwe tegenstandster in Liliya Shakirova
UFC
0

Lauren Murphy gaat het op 24 oktober, tijdens UFC 254, opnemen tegen de Oezbeekse Liliya Shakirova, zo meldt Nick Baldwin. Murphy zou het opnemen tegen Cynthia Calvillo, maar Calvillo is positief getest op COVID-19. Shakirova vervangt haar, en staat op het punt om haar UFC-debuut te maken.

Lauren Murphy verloor in 2018 voor het laatst, toen wist Sijara Eubanks haar, via een unanimous decision, te verslaan. De Amerikaanse is momenteel bezig aan een winstreeks van drie gevechten. Zo versloeg ze Mara Borella via een TKO, en eindigde haar gevechten met Andrea Lee en Roxanne Modafferi in een decision winst.

Liliya Shakirova staat voor haar UFC-debuut. De Oezbeekse flyweight vocht voor het grootste deel van haar carrière bij verschillende Russische promoties, waar ze een record van 8-1 wist op te bouwen. Haar laatste gevecht was bij Gorilla Fighting, de promotie van UFC lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov. Dit gevecht won ze via een TKO. Shakirova is net als Murphy bezig aan een winstreeks van drie gevechten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »