breaking news

Laatste ronde voor “The Immortal” Matt Brown

September 21st, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De 36-jarige Mixed Martial Arts vechter Matt Brown zal tijdens UFC Fight Night 120 voor de laatste keer op het canvas staan. Hij zal in Norfolk, Virginia strijden tegen Diego Sanchez zijn aller laatste partij vechten. Dit maakte hij bekend via social media.

11/11 will be my retirement fight. Thanks for enjoying the ride with me this will be an amazing show me and Diego will put on a show for all of you

Geplaatst door "The Immortal" Matt Brown op donderdag 21 september 2017

Matt Brown (MMA 20-16/UFC 13-10) is toe aan zijn 24ste gevecht voor de UFC. Hij kan een overwinning goed gebruiken aangezien hij 5 van zijn laatste 6 gevechten verloor. Hij vocht hierin niet tegen de minsten. Onder andere Robbie Lawler, Johny Hendricks, Donald Cerrone en Demian Maia waren de tegenstanders in deze gevechten. Brown heeft een bruine band Judo en bruine band BJJ. Hij staat bekend om zijn goede cardio en zijn staande werk. Per partij deelt hij gemiddeld 60 stoten en trappen uit en 23 van zijn 48 geprobeerde takedowns waren succesvol. Met een overwinning op Sanchez zal Brown een langer verblijf binnen de UFC veilig stellen.

Diego Sanchez (MMA 27-10/UFC 16-10) behoeft geen introductie. Sanchez was de winnaar van het allereerste seizoen van The Ultimate Fighter. Sanchez heeft overwinningen tegen Nick Diaz, Takanori Gomi, Jim Miller, Joe Stevenson, Clay Guida, Ross Pearson & Kenny Florian op zijn resumé en is niet weg te denken uit de UFC. Sanchez heeft het de laatste jaren wat moeilijker en won slechts drie van zijn laatste negen wedstrijden. Zijn gevecht op UFC 200 tegen Joe Lauzon eindigde in een drama voor Sanchez. Sanchez werd voor het eerst in zijn carrière gestopt door stoten. Sanchez zou zich echter in November 2016 revancheren voor zijn verlies tegen Lauzon tegen nieuwkomer Marcin Held. In een zeer aantrekkelijk gevecht was Sanchez uiteindelijk de Pool Held via Unanimous Decision de baas. Echter in April dit jaar ging Sanchez voor het eerst in zijn carrière écht KO. In de eerste ronde tijdens zijn gevecht in Nashville versloeg Al Iaquinta de JacksonWink MMA vechter via KO binnen twee minuten.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »