breaking news

Kyra Batara en Paulina Granados ”headlinen” Combate Americas 19

October 27th, 2017 | by Marcel Dorff
Kyra Batara en Paulina Granados ”headlinen” Combate Americas 19
Combate Americas
0

Combate Americas, de organisatie van mede UFC oprichter Campbell McLaren heeft zojuist het evenement Combate Americas 19 aangekondigd. Het evenement zal plaatsvinden in het Freeman Coliseum te San Antonio, Texas op 1 December 2017. Tijdens het Main Event zal Eddie Bravo’s protegé Kyra Batara het opnemen tegen Alliance MMA vechtster Paulina Granados in de Women’s Atomweight divisie. Eveneens heeft de organisatie ook twee Featherweight gevechten bekend gemaakt. Andres Quintana ontmoet Rey Trujillo in het Co-Main Event van de avond. En ook publiekslieveling José ”Froggy” Estrada maakt zijn terugkeer. Hij neemt het op tegen Jesse Vasquez.

Lees hieronder meer.

Kyra Batara vs. Paulina Granados

De 23-Jarige Kyara Batara uit Las Vegas, Nevada is een voormalig cheerleader die inmiddels zeer hoge ogen gooit in het MMA. De grappling ”ace” won in Juli dit jaar van de meermalig judo Kampioene Vanessa Rico via Armbar Submission in de tweede ronde. Batara heeft tot dusver al haar vier gevechten voor de organisatie weten te winnen. Paulina Granados is een 29-Jarige vechtster die uitkomt voor Alliance MMA in San Diego, Californië. Granados won haar laatste twee gevechten voor Combate Americas en zal proberen haar 100% score van drie overwinning in de organisatie in December te volmaken.

Andres Quintana vs. Rey Trujillo

Andres Quintana is 26 jaar oud en wordt gezien als een van de allergrootste talenten van de organisatie. Quintana vocht tot dusver tweemaal voor de organisatie. Beide keren in 2017. Zowel Erick Sanchez en Levy Saul Marroquin werden verslagen. Zijn tegenstander Rey Trujillo is een absolute MMA veteraan. Trujillo heeft maat liefst al veertig MMA partijen op zijn naam staan. Hiervan won hij iets meer dan de helft. De Bellator MMA en CES MMA veteraan verloor echter zijn laatste twee gevechten dit jaar en zal willen proberen die negatieve spiraal te doorbreken. Trujillo staat bekend om zijn finishes en wist zestien van zijn eenentwintig partijen voortijdig te beëindigen.

”Froggy” Estrada vs. Jesse Vasquez

De 26-Jarige ”Froggy” Estrada is een van de meest geliefde vechters binnen de organisatie. Estrada begon zijn Pro-MMA carrière pas in 2016 en vocht al zijn vijf gevechten voor de Combate Americas organisatie. Met drie overwinningen en een finishpercentage van 100% in de eerste ronde verloor ”Froggy” in Mei dit jaar voor het eerst in zijn Pro-MMA carrière. Estrada ging vervolgens een gewichtsklasse omlaag naar Featherweight waar hij wist te winnen via KO in de eerste ronde tegen Izic Fernandez. Jesse Vasquez is een 28-Jarige vechter die zijn debuut zal maken voor de organisatie. Vasquez begon zijn Pro-MMA carrière voortvarend vorig jaar met twee overwinningen. Echter wist hij vervolgens binnen de LFA organisatie geen potten te breken waardoor hij nu een losing streak van drie gevechten heeft. Vasquez zal moeten proberen de sterke ”Froggy” te verslaan om in ieder geval zijn record te effenen.

Comments are closed.

Translate »