breaking news

Kyle Bochniak vecht voor eigen publiek tegen Sean Woodson tijdens UFC Boston

September 5th, 2019 | by Marcel Dorff
Kyle Bochniak vecht voor eigen publiek tegen Sean Woodson tijdens UFC Boston
UFC
0

De UFC heeft een Featherweight gevecht toegevoegd aan de UFC on ESPN 6 card in Boston, Massachusetts. Op 18 Oktober 2019 treft Kyle Bochniak de nieuwkomer Sean Woodson. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van de TD Garden. Het gevecht maakt deel uit van de Preliminary Card. MMA Junkie wist het gevecht te melden.

Kyle Bochniak (MMA 8-4/UFC 2-4) vecht sinds 2016 voor de UFC. De inwoner van Massachusetts vocht op short notice in Boston tegen Charles Rosa. Bochniak bood uitstekend partij, maar dolf het onderspit via Unanimous Decision. Dit was meteen ook Bochniak’s eerste verlies in zijn Pro-MMA carrière. Bochniak vocht voordat hij de UFC binnen kwam zes gevechten voor de CES MMA organisatie. In Augustus 2016 nam Bochniak het op tegen TUF Latin America 3 winnaar Enrique Barzola. Bochniak zou een zeer controversiële Split Decision weten te winnen en hiermee zijn eerste overwinning in de UFC weten te pakken. Bochniak zou vervolgens zijn opwachting maken tijdens UFC Fortaleza tegen TUF Brazil 1 Runner-Up Godofredo Pepey. Echter raakten beide mannen geblesseerd, en werd het gevecht gecanceld. Bochniak keerde hierdoor pas in Juli dit jaar terug in de Octagon. Tijdens UFC Long Island stond Bochniak tegenover de ongeslagen Canadees Jeremy Kennedy. Kennedy domineerde het gevecht via zijn groundgame en won via Unanimous Decision. Bochniak keerde vervolgens in zijn Boston terug. Tijdens UFC 220 in Januari 2018 versloeg hij Brandon Davis via Unanimous Decision en pakte hij een broodnodige overwinning. Bochniak werd vervolgens gematcht tegen de Dagestani Zabit Magomedsharipov. In een van de meest spectaculaire gevechten van het jaar verloor Bochniak uiteindelijk via Unanimous Decision. Beide mannen kregen de Fight of the Night bonus. Bochniak keerde vervolgens in December 2018 terug in de Octagon. In Toronto was de Canadees Hakeem Dawodu de tegenstander. In een competitief gevecht verloor Bochniak via Split Decision.

Embed from Getty Images

Sean Woodson (MMA 6-0/UFC 0-0) maakte in 2016 zijn Pro-MMA debuut bij de RFA organisatie. Woodson won zijn debuut via Guillotine Choke Submission in de eerste ronde. Woodson zou vervolgens bij Shamrock FC tekenen. Daar groeide hij uit tot een van de betere vechters met vier overwinningen in evenveel partijen. In Juli 2019 deed er zich een onverwachte kans voor. De UFC had geen tegenstander voor Terrance McKinney tijdens het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Woodson accepteerde het gevecht met een voorbereiding van slechts vijf dagen. McKinney was met zijn worstelen sterker. Echter wist Woodson uit het niets met een Flying Knee de partij via KO te beslissen. UFC president Dana White beloonde Woodson met een UFC contract.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »