breaking news

Kuala Lumpur geeft ONE: Pursuit of Power een mooi podium

July 2nd, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Kuala Lumpur geeft ONE: Pursuit of Power een mooi podium
ONE Championship
0

Op 13 juli keert de Aziatische kooi voor de tweede keer in 2018 terug naar Kuala Lumper voor ONE: Prusuit of Power in de Axiata Arena. Het laatste gevecht van de avond belooft vuurwerk te leveren met de Muay Thai wereldkampioenen ‘Smokin’ Jo Nattawut en Yohann Fairtex Drai die tegen elkaar strijden in de ONE Super-Series klasse. Daarnaast kent de kaart atleten als Luis Santos, Agilan Thani en Xie Chao.

Powered by Aiki Budo.

Nattawut is een twee divisie Lion Fight wereldkampioen met een indrukwekkend professioneel record van 66-6-2. Hij verwacht op 13 juli zijn grootste eerbetoon van zijn carrière te maken. Nattawut staat ingeroosterd tegen Fairtex Drai. Deze Fransman heeft zijn leven gewijd aan de vechtsport en verhuisde naar Azië om zijn dromen na te jagen. Drai is hier te vinden bij de beroemde Fairtex-Sportschool in Pattaya, Thailand waar hij traint voor zijn debuut in de ONE Super-Series.

Daarnaast staat er ook een belangrijke partij op het programma in de Welterweight divisie. Hier vecht Agilan “The Alligator” Thani voor zijn thuispubliek tegen Zebaztian “The Bandit” Kadestam. Thani is alleen nog maar verslagen door Ben Askren en lijkt nu steeds dichter bij het goud te komen. Met een professioneel record van 9-1 verwacht hij ook deze partij weer te stoppen voor de bel.

De kaart:

Met deze vechtsporters uit Maleisië, Azië en de rest van de wereld, kom je aan spectaculaire technieken geen tekort. Een evenement dat niet mag ontbreken in je agenda!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »