breaking news

Kron Gracie : ”Nick en Nate Diaz zijn de ideale trainingspartners”

October 11th, 2019 | by Marcel Dorff
Kron Gracie : ”Nick en Nate Diaz zijn de ideale trainingspartners”
UFC
0

In een interview met MMAFighting steekt Kron Gracie niet onder stoelen of banken hoe trots hij is op het succes van zijn trainingspartner Nate Diaz. Kron komt dit weekend in actie en Nate Diaz gaat zijn BMF titel verdedigen op 2 november in New York. 

Toen Kron gevraagd werd naar het succes van Nate Diaz reageerde hij gepassioneerd.

”Ik had de televisie aanstaan en zag dat ze op het grote ESPN in een nieuwsbalkje had vermeld dat de ‘BMF’ titel op het spel staat op 2 november. Hoe krankzinnig is dat? Nate is een superster en heeft deze titel helemaal zelf in elkaar gezet, en nu gebruikt ESPN het om er mee te adverteren. Ik train graag met Nick en Nate, ze hebben iets wat geen enkele andere vechter heeft, ze zijn compleet en hebben een stijl waar maar niemand echt een antwoord op heeft. Al gauw wist ik dat ”The Nick Diaz Academy” de plek voor mij was om te gaan trainen”. 

Weinig steun 

”Nate en Nick hebben nooit echt op steun kunnen rekenen in de UFC. Ze hebben zich allebei omhoog weten te knokken en hun stijl wordt door het publiek heel goed ontvangen. Nate heeft er heel lang voor moeten werken maar zonder twijfel is hij nu één van de bekendste sterren in de UFC”.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »