breaking news

Kops Gym vechters Joey Berkenbosch en Melvin van Suijdam winnen tijdens FCDH

May 21st, 2018 | by Redactie
Kops Gym vechters Joey Berkenbosch en Melvin van Suijdam winnen tijdens FCDH
Combat Sports
0

Op 5 juni 2017 organiseerde Fight Club Den Haag een evenement in een Mixed Martial Arts (MMA) kooi. Onder andere Marc Duncan, Nills van Noord en Tim Kolder stonden op het canvas om het publiek te trakteren op spectaculaire technieken. Afgelopen maandag 21 mei keerde de blauwe kooi terug naar Den Haag voor Fight Club Den Haag the international edition. Hier wisten beide Kops Gym vechters hun partij vroegtijdig te beëindigen.

Fight Club Den Haag geeft al jaren het podium aan J,N,C en B-klasse kickboksers en zowel amateur als professionele Mixed Martial Arts (MMA) vechters. In maart tekende de Almeerse Joey Berkenbosch zijn contract en vandaag maakte hij zijn debuut. Hij wist zijn tegenstander Gennaro Asseione snel naar de grond te krijgen om hem hier te stoppen met Ground and Pound. Ook Melvin wist zijn partij op deze manier te beëindigen. Alleen vloerde hij zijn tegenstander via een knockdown in plaats van een takedown.

Lees ook: Vechtsporttrainer Bert Kops krijgt realityserie op Spike Nederland.

Joey Berkenbosch is naar eigen zeggen te laat begonnen met het wedstrijdvechten. Eerder was hij te vinden op het honkbalveld bij het team Almere 90, maar deze sport is inmiddels ingewisseld voor het worstelen, kickboksen en MMA vechten. Naast zijn MMA-partijen kent Berkenbosch ook een groot arsenaal aan worsteltechnieken. Zo vertegenwoordigde hij Nederland tijdens een groot internationaal sportevenement voor politie en brandweermensen. Tijdens de World Police and Fire (WGPF) in Los Angeles, Verenigde Staten wist Berkenbosch de bronzen medaille te winnen in de 97 kilogram klasse.

Berkenbosch won recent tijdens World Fighting League MMA 2 van Yared Tsion met een submission (strikes) in de eerste ronde. Melvin van Suijdam won zijn laatste partij op 17 maart tijdens SFC 12 – Staredown Fighting Championship met een Ankle Lock van Maarten Wouters. Beide vechters zullen voorbij kopen in de nieuwe Kops Gym serie van Spike TV.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »