breaking news

Kops Gym gaat voor twee overwinningen aanstaande vrijdag in Uncasville

October 18th, 2017 | by Redactie
Kops Gym gaat voor twee overwinningen aanstaande vrijdag in Uncasville
Bellator MMA
0

Aankomende vrijdag vechten Gegard Mousasi en Costello van Steenis tijdens Bellator 185 voor het eerst voor de organisatie. Mousasi neemt het op in het Main Event tegen voormalig Bellator Middleweight Kampioen Alexander Shlemenko, terwijl van Steenis het eerder die avond zal opnemen tegen Steve Skrzat eveneens in de Middleweight divisie. Trainer Bert Kops van Kops Gym in Amsterdam geeft je hieronder een inkijk in hoe alles in zijn werking gaat op dit moment.

Lees hieronder zijn verhaal.

Zondag 15 oktober vertrokken Gegard en Gewik Mousasi gezamenlijk op weg naar New York, USA waar ze maandag een hele drukke media-dag hadden. Dezelfde maandag vertrokken Joey Berkenbosch en mijzelf namens team Mousasi richting Uncasville, Connecticut waar Bellator 185 wordt gehouden. Ook Costello van Steenis en zijn bokstrainer Bob vertrokken maandag. In de loop van de week zouden de andere teamleden zoals Ricardo van Wondel zich ook aansluiten…(Costello gaat net als Gegard zijn debuut maken bij Bellator).

Na een lange vliegreis met overstap in Washington kwamen we laat aan op maandagavond in het Mohegan Sun hotel, een zeer groot hotel met casino, restaurants, winkels en alles wat je maar nodig hebt.
De dinsdag werd benut om wat te trainen, te registreren bij de organisatie en verder om wat te rusten van de lange reis. In het hotel was het een kwestie van verdwalen in het begin maar dat ging later op de dag al stukken beter haha…

De ”weightcutting” verloopt zonder al teveel problemen en dinsdagavond na de training waren zowel Gegard als Costello 89 kg, dus nog maar 4 te gaan in anderhalve dag…!
Woensdag is dus de laatste dag voor de weging die donderdag plaatsvind en die laatste weightcut-dag is natuurlijk de lastigste voor de vechters. Die laatste kilo’s zijn natuurlijk het zwaarste maar zal helemaal goed komen…

Bert Kops

Comments are closed.

Translate »